Kosmetologi

Kosmetologi 2017-05-30T13:46:52+00:00

Kauneudenhoitolan perustutkinto,
KOSMETOLOGI

Koulutusta Loimaalla
Myllykyläntie 8

Koulutusmuoto
Näyttötutkintoon valmistava koulutus kestää noin 2 vuotta ja toteutetaan ilta- ja monimuotokoulutuksena. Pääsääntöisesti opiskelu tapahtuu kolmena iltana viikossa. Koulutusaika tarkentuu, kun jokaiselle tehdään henkilökohtainen suunnitelma.

Koulutuksen sisältö
Tutkinto muodostuu kuudesta tutkinnon osasta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa ja yleistavoitteena on varmistaa laaja-alaiset ammatilliset perusvalmiudet. Koulutukseen kuuluu teoriaopiskelua ja käytännön työskentelyä; kosmetologit hoitavat asiakkaiden tervettä ihoa, hierovat ja ehostavat sekä opastavat ja neuvovat asiakkaita ihon itsehoidossa ja ehostuksessa. He myyvät kosmeettisia hoitoja ja tuotteita, joilla saadaan aikaan ja ylläpidetään asiakkaan hyvää oloa, ihon terveyttä ja kauneutta.

Alan ammattilaiset työskentelevät joko yrittäjinä tai toisen palveluksessa. Hoitotyötä tekevät kosmetologit voivat toimia esimerkiksi kauneushoitoloissa, kylpylöissä, hotelleissa, palvelutaloissa, lääkäriasemilla tai monipuolisia hyvinvointipalveluita tarjoavissa yrityksissä. Lisäksi kosmetiikkamyymälässä myyjänä tai tuote-esittelijänä kosmetiikkaa maahan tuovassa yrityksessä.

Kustannukset
Näyttötutkintomaksu 58 €.

Yhteyshenkilöt ja hakeutuminen
Tuija Sundell, puh. 040-9001338, tuija.sundell@novida.fi
paikka:aikuiskoulutusLoimaa