Kokki

Kokki 2017-10-27T09:20:53+00:00

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto,
KOKKI

Ruokapalvelun osaamisala Loimaalla ja Uudessakaupungissa

kokki2

Haku kevät 2018 Opintopolun kautta.

Kokkina osaat toimia ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä erilaisissa toimipaikoissa

Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa myös erikoisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain.
Lisäksi kokki hallitsee kansallisen ruokakulttuurin sekä tuntee muiden maiden ruokakulttuureja.

Opintoihin kuuluvat

  • pakollinen tutkinnon osa: majoitus- ja ravitsemuspalvelut
  • osaamisalaopintoja mm. annosruokien valmistus, suurkeittiön ruokatuotanto, tilaus- ja juhlaruokien valmistus, á la carte -ruoan valmistus, asiakaspalvelu ja myynti, annosruokien ja juomien tarjoilu

kokkiKokki palvelee suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita ja pystyy toimimaan eri liikeideoilla toimivissa yrityksissä ja toimipaikoissa majoitus- ja ravitsemispalvelutehtävissä.

Työpaikkoja voivat olla kahvilat, henkilöstöravintolat, ravintolat, cateringalan yritykset, suurkeittiöt ja juhla- ja pitopalveluyritykset sekä lasti- ja matkustajalaivat.

Lisätiedot ja hakeutuminen Opintopolun kautta.

Katso myös
Opintosuunnitelma
Herkkuammatti