Etäopiskelupisteet

Etäopiskelupisteiden viihtyisiä ja moderneja ryhmätyötiloja voivat hyödyntää:

  • Novidan ja lukion opiskelijat, jotka opiskelevat ammattikorkeakouluun valmistavia opintoja esim. Avoimen AMK:n kautta.
  • Alueen korkeakouluopiskelijat, jotka opiskelevat esim. verkko- tai monimuotokoulutuksessa.
  • Turun AMK:n henkilökunta tehdessään etätyötä.
  • Alueen yritykset ja muut toimijat.

AMK-etäopiskelupiste Pointti Uusikaupunki

AMK-etäopiskelupiste Pointti toimii Novidan tiloissa, osoitteessa Liljalaaksonkatu 24. Tilaan on mahdollista saada kulkuläpyskä, jolla tilaa voi käyttää myös arki-iltaisin klo 21.30. saakka.

Tila on käytettävissä arkipäivisin klo 8–16. Tilassa on ohjaaja paikalla syyslukukaudella, ohjausajat näkyvät varauskalenterissa.

Huom! Etäopiskelun aikana 3.12. – 23.12.2020 ulko-ovet ovat lukossa, joten sisään pääsee ainoastaan kulkuavaimella. Jos tarvitset kulkuavaimen, ota yhteyttä Elina Siivoseen puh. 050 307 6557, elina.siivonen@novida.fi.

AMK-etäopiskelupiste Hubi Loimaa

AMK-etäopiskelupiste Hubi Loimaa toimii Novidan tiloissa, osoitteessa Myllykyläntie 8. Tilassa on käytössä EduRoam-yhteydet ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen järjestelmiin. Tilan käyttöä valvotaan ja sisäänpääsy vaatii henkilökohtaisen poletin, jonka käyttäjä lunastaa projektihenkilö Jarkko Kantolalta. Samalla käyttäjä sitoutuu noudattamaan tilan sääntöjä.

Hubi Loimaa on avoinna joka päivä klo 6–23.

Etäopiskelupisteiden yhteyshenkilöt

Uusikaupunki
Elina Siivonen
puh. 050 307 6557
elina.siivonen@novida.fi
Loimaa
Jarkko Kantola
puh. 040 900 1343
jarkko.kantola@novida.fi