Tervetuloa mukaan TYÄHÖ! 2022? -rekrymessuille 4.10.2022!

Rekrymessuilla työnantajat, työnhakijat ja opiskelijat kohtaavat toisensa. Tapahtuma on loistava tapa saada käytännöllistä tietoa ja neuvoja suoraan oppilaitokselta, työelämästä ja muilta asiantuntijatahoilta! Tarjolla on siis työllistymismahdollisuuksia, ideoita ja inspiraatiota!

Messujen tarkoituksena on tuoda esiin Loimaan seudun yrityksiä ja työnantajia ja heidät kutsutaan esittelemään omaa toimintaansa paikan päälle Novidan Myllykyläntien toimipisteeseen. Messuilla on mahdollisuus tutustua Novidan monipuolisiin koulutusvaihtoehtoihin.

TYÄHÖ! 2022? -rekrymessut ovat avoinna tiistaina 4.10. klo 15–18 osoitteessa Myllykyläntie 8, Loimaa. Messuille osallistuminen on maksutonta. Tapahtuman järjestämisessä ovat mukana Novida ammattiopisto ja lukio sekä oppilaitoksen opiskelijat yhteistyössä TE-palveluiden ja Loimaan kaupungin yrityspalveluiden kanssa.

Messupäivänä tapahtuu: 

  • Kampaamo Taikassa non-stop hiustenleikkauksia
  • Hoitola Taikassa on kulmabaari
  • Ravintola Taikassa on keittolounasta puolen tunnin välein
  • Kahvila Taika on avoinna tapahtuman ajan
  • Auto-alalla akkutestausta sekä jäähdytysnesteen pakkasen keston tarkistusta 
  • Media-alalla CV-kuvauspiste

Tavataan messuilla!

Näytteilleasettajien määrä on rajallinen. Ilmoittautumiset näytteilleasettajaksi tulee tehdä 30.9.2022 mennessä alla olevasta linkistä:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Kbjq97V7mE-xVwr09p_CROD-jM8swK9CqezS-IS0PZpUQkZUSEIxSVpVNjhBQzM5UTY2MFY4UUxPTC4u

Lisätietoja tapahtumasta:
Annika Lehto, annika.lehto@novida.fi, puh. 040 558 6464
Seija Jylhä, seija.jylha@novida.fi, puh. 040 514 1880