Novidassa juhlittiin ammattiin valmistuneita ja ylioppilaita perinteisesti kesän kynnyksellä. Perjantaina 2.6. todistuksensa, stipendinsä ja lakkinsa saivat ammattiin valmistuneet Novidan toimipaikoissa Loimaalla, Liedossa ja Uudessakaupungissa ja lauantaina 3.6. lakitettiin Novidan lukion 67 uutta ylioppilasta Loimaalla.

Loimaalla ammattiin valmistuneita oli kaikkiaan 157, ja heidän juhlaansa vietettiin Hirvihovissa. Lietohallissa juhlittiin 49 valmistuneen koulutien päätöstä ja Uudenkaupungin toimipaikan ruokalassa onnea toivotettiin 105 valmistuneelle.

Pedagoginen rehtori Petri Lähde palautteli mieliin lukuvuoden kulkua ja saatteli opiskelijat ja kohta myös opettajat kesälaitumille:
– Kuluneena lukuvuonna pääsimme eroon koronasta, mutta huolta toi Ukrainan sota. Myös Novidassa opiskelee paljon ukrainalaisia, ja monet heistä ovat siirtymässä syksyllä valmennuksesta ammatillisten opintojen pariin. Lukuvuoteen mahtuu meidän kaikkien osalta monia hyviä hetkiä, yhteisiä tilaisuuksia ja tällä hetkellä varmaan valmistumisen iloa ja loman odotusta. Toivotan kaikille hyvää kesää!Novida ammattiopiston Hirvihovin juhlassa Loimaalla suurin valmistuva ryhmä oli lähihoitajat.

Liedossa juhlistettiin rakennusalan perustutkinnosta valmistuneita talonrakentajia.

Liedon sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta valmistuneiden joukosta moni sai myös stipendin hyvin suoritetuista opinnoista.

Liedosta valmistuneiden lähihoitajien joukossa on kaksi suomenmestaruusmitalistia. Todistustenjaon jälkeen kaikki lukivat lähihoitajien valan.

Kerttu Salo piti uusien ylioppilaiden puheen Novidan lukion juhlassa Loimaalla.

Novidan lukion ylioppilaat 2023.

Kiti Tuomi valmistui prosessiteollisuuden perustutkinnosta ja piti Novida ammattiopiston valmistuvien opiskelijoiden puheen Uudessakaupungissa.

Viivi Metsänkylä ja Emil Laivo Uudenkaupungin toimipaikasta suorittivat kaksoistutkinnon.

Uudenkaupungin toimipaikan alojen parhaat todistukset palkittiin stipendeillä,  vasemmalta Jussi Valliluoto (sähköala), Tiia Kuusjärvi (sosiaali- ja terveysala), Mikael Elo (rakennus),  Kiti Tuomi (prosessiteollisuus), Teemu Heikola (logistiikka) ja Anastasiia Suni (liiketalous).