Yritysjohtamisen eat

Yritysjohtamisen eat2018-10-05T13:06:54+03:00

YRITYSJOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO

koulutusta Turussa

Koulutuksen ohjelmassa erikoistutaan työyhteisön johtamiseen. Opiskelu ja tutkinnon suorittaminen tapahtuvat oman työsi ohessa. Ohjelma sisältää yhteensä 11 mielenkiintoista lähivalmennusta ja yhden yritys­kohtaisen asiantuntijatapaamisen.

Toteutus
Ohjelma toteutetaan Turussa yhteistyössä Educo Oy:n kanssa Auriga Business Centerissä. Se alkaa 4.10.2018.

Sisältö
Ohjelma sisältää 11 lähivalmennuspäivää. Siihen sisältyvät myös nämä: huippuluokan Tilannejohtaminen II, SLII® valmennus, raportti ja asiantuntijan palaute yrityksesi tilanteesta Educo ANALYTICA Yrityksen nykytilakartoituksen® pohjalta, Johtamiskäyttäytymisanalyysi LBAII® ja Educo ANALYTICA DiSC® analyysit.

Tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta: kahdesta pakollisesta (yrityksen strategian kehittäminen sekä oman johtamisosaamisen kehittäminen) ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta: verkostojen johtaminen, työyhteisön johtaminen, osaamisen kehittäminen, prosessien kehittäminen, asiakkuuksien kehittäminen tai talouden kehittäminen.

Kustannukset
Ohjelman hinta on 950 €. Sen voi suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin hinta saattaa olla alhaisempi. Kysy lisää omasta oppisopimustoimistostasi.

Hakeutuminen
Hakeudu mukaan 28.9.2018 mennessä täällä: wilma.novida.fi. Listalta löydät koulutuksen nimellä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Educo TEAT-ohjelma. Ohjelma ja tutkinto soveltuu yrittäjille, jotka haluavat aktiivisesti kehittää itseään ja yrityksensä toimintaa, yrittäjän ammattitutkinnon suorittaneille jatko-ohjelmaksi, itsenäisesti pk-yritystä johtaville palkatuille johtajille ja johtoryhmän jäsenille ja sukupolven- tai omistajan-vaihdostilanteessa oleville pk-yritysten johdolle. Tutkinnon suorittaminen edellyttää osaamisen näyttämistä käytännön työtehtävissä.

Yhteyshenkilöt/Lisätietoja
ohjelmasta: Maria Dahlqvist-Nolvi, 044 5623 604, maria.dahlqvist-nolvi@educo.fi
tutkinnosta: Kari Mäenpää, 050 376 1063, kari.maenpaa@novida.fi
oppisopimuksesta: Anne Tuominen, 044 588 6213, anne.tuominen@novida.fi