Artesaani, sisustusala

Artesaani, sisustusala 2017-07-31T10:23:09+00:00

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto
ARTESAANI

*sisustusala*
koulutusta Loimaalla
Turuntie 31, Loimaa

Koulutusmuoto
Näyttötutkintoon valmistava koulutus kestää n. 2 vuotta päiväopintoina. Koulutus sopii henkilöille, jotka suunnittelevat alan vaihtoa tai harrastuksen syventämistä ammatiksi. Sopii myös aikaisemman tutkinnon päivittämiseen tai täydentämiseen. Koulutusaika tarkentuu, kun jokaiselle tehdään henkilökohtainen suunnitelma.

Koulutuksen sisältö
Sisustusalalla suunnitellaan ja valmistetaan tilaan sopivia sisustustuotteita erilaisista tekstiilimateriaaleista. Asiakkaille ommellaan tilauksesta yksilöllisiä sisustustuotteita, jotka suunnitellaan asiakkaan toivomusten
mukaan. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle teorian ja käytännön pohja sisustustuotteiden ja -kokonaisuuksien suunnittelusta ja ompelusta. Sisältöalueina ovat mm. tilan sommittelu, verhojen, vuodetekstiilien ja irtopäällisten ompelu, sisustus- ja näyttelysuunnittelu, 3D-mallinnus ja valokuvaus. Sisustusalalta valmistunut artesaani voi valmistaa tuotteita itsenäisesti, yrittäjänä tai toisen palveluksessa tai toimia sisustusalan myynti-, neuvonta- ja suunnittelutehtävissä sekä asiakaspalvelussa.

Kustannukset
Näyttötutkintomaksu 58 €. Koulutus soveltuu myös oppisopimuskoulutukseksi.

Hakeutuminen
Koulutukseen on jatkuva haku. Hakijoille järjestetään henkilökohtainen haastattelu.

sähköinen haku

Yhteyshenkilöt
Minna Kantola, puh. 044 090 1265, minna.kantola@novida.fi
haku: käsijataident
paikka:aikuiskoulutusLoimaa

ESITE (pdf)

http://aarretalo.blogspot.fi/
https://www.facebook.com/AARRETALO-228855303801744/