Tekniikan eat

Tekniikan eat2018-10-05T13:06:52+03:00

TEKNIIKAN
ERIKOISAMMATTITUTKINTO

koulutusta Turussa

Koulutuksen ohjelmaan sisältyy yhdeksän inspiroivaa lähipäivää ja ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Ohjelman aikana suunnitellaan, toteutetaan ja raportoidaan kehittämisprojekti.

Ohjelma on rakennettu erityisesti työnjohto- ja lähiesimies- sekä projektipäällikön tehtävissä toimiville tai näihin tehtäviin valmennettaville.

Toteutus
Ohjelma toteutetaan Turussa yhteistyössä Educo Oy:n kanssa Auriga Business Centerissä. Se alkaa 27.9.2018.

Sisältö
Ohjelma sisältää 9 lähivalmennuspäivää ja se sisältää myös 360° esimiesarvion, DISC Minä esimiehenä analyysin ja johtamiskäyttäytymisanalyysin LBAII®. Sen aikana hyödynnetään Educo eLearning / Ken Blanchard Learning Portal  -oppimisympäristöä.

Tutkinto muodostuu kahdesta tutkinnon osasta: yhdestä pakollisesta (työnjohtaminen) ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta: prosessijohtaminen, henkilöstöjohtaminen, asiakaspalvelun johtaminen tai ammatinharjoittajana toimiminen.

Kustannukset
Ohjelman hinta on 950 €. Sen voi suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin hinta saattaa olla alhaisempi. Kysy lisää omasta oppisopimustoimistostasi.

Hakeutuminen
Hakeudu mukaan 21.9.2018 mennessä täällä: wilma.novida.fi. Listalta löydät koulutuksen nimellä tekniikan erikoisammattitutkinto Educo TEAT-ohjelma. Pääsyvaatimuksena on työnjohto- ja lähiesimiestehtävissä toimiminen tai näihin tehtäviin valmentautuminen. Tutkinnon suorittaminen edellyttää osaamisen näyttämistä käytännön työtehtävissä.

Yhteyshenkilöt/Lisätietoja
ohjelmasta: Maria Dahlqvist-Nolvi, 044 5623 604, maria.dahlqvist-nolvi@educo.fi
tutkinnosta: Kari Mäenpää, 050 376 1063, kari.maenpaa@novida.fi
oppisopimuksesta: Anne Tuominen, 044 588 6213, anne.tuominen@novida.fi

paikka:aikuiskoulutusLoimaa