Tekstiili- ja muotiala

Tekstiili- ja muotiala 2018-01-08T15:05:24+00:00

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto,
DESIGNTEKSTIILIEN VALMISTAJA
MITTATILAUSOMPELIJA
SISUSTUSTEKSTIILIEN VALMISTAJA

Loimaalla

artesaaniHaku kevät 2018 Opintopolun kautta.

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto koostuu pakollisista tutkinnon osista:

Tekstiili- ja muotialan tuotteen valmistaminen 30 osp sekä Osaamisesta ja tuotteista viestiminen 10 osp.

Lisäksi valitset tutkintonimikkeen määrittäviä tutkinnon osia ja valinnaisia sisältöjä oman mielenkiintosi mukaan: Vaatteen valmistaminen mittatilaustyönä, sisustustekstiilien valmistaminen, designtekstiilien valmistaminen

Tutkinto antaa valmiudet suuntautumisen mukaan tuotteiden/vaatteiden/tekstiilien/tilojen suunnittelutehtäviin ja -valmistamiseen, ohjaustoimintaan, asiakaspalveluun, myynti-, markkinointi- tai huoltotehtäviin sekä yrittäjänä toimimiseen. Opinnoissa korostetaan esteettistä, visuaalista ja kulttuuriosaamista, kädentaitoja sekä yrittäjyyttä.

Opintojaan voi suunnata  valmistuksen ja suunnittelun lisäksi tekstiilin, vaatteenvalmistuksen, muodin tai myynnin ja markkinoinnin suuntaan ja erikoistua esimerkiksi erikoistekniikoihin, kiertotaloustuotteisiin,  stailaamiseen, designttuotteiden suunnitteluun ja  valmistamiseen sekä käsityötaitojen ohjaamiseen erilaisille asiakasryhmille. Myös tilojen suunnitteluun on mahdollisuus paneutua. Tutkinto antaa hyvän pohjan jatko-opinnoille. Tulevaisuudessa voit työskennellä esimerkiksi yrittäjänä, verkkokauppiaana, myyjänä erilaisissa myymälöissä, ohjaustehtävissä jne.

Lisätiedot ja hakeutuminen Opintopolun kautta.

http://aarretalo.blogspot.fi/
https://www.facebook.com/AARRETALO-228855303801744/