Kokki

Kokki2019-01-15T15:49:44+03:00

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto,
KOKKI

Ruokapalvelun osaamisala Loimaalla ja Uudessakaupungissa

Hae nyt jatkuvassa haussa.

Haku kevät 2019 Opintopolun kautta.

Kokkina osaat toimia ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä erilaisissa toimipaikoissa

Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa myös erikoisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain.
Lisäksi kokki hallitsee kansallisen ruokakulttuurin sekä tuntee muiden maiden ruokakulttuureja.

Opintoihin kuuluvat

  • pakollinen tutkinnon osa: majoitus- ja ravitsemuspalvelut
  • osaamisalaopintoja mm. annosruokien valmistus, suurkeittiön ruokatuotanto, tilaus- ja juhlaruokien valmistus, á la carte -ruoan valmistus, asiakaspalvelu ja myynti, annosruokien ja juomien tarjoilu

Kokki palvelee suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita ja pystyy toimimaan eri liikeideoilla toimivissa yrityksissä ja toimipaikoissa majoitus- ja ravitsemispalvelutehtävissä.

Työpaikkoja voivat olla kahvilat, henkilöstöravintolat, ravintolat, cateringalan yritykset, suurkeittiöt ja juhla- ja pitopalveluyritykset sekä lasti- ja matkustajalaivat.

Hakeutuminen
Hakeutuminen Opintopolun kautta.

Lisätietoja
opinto-ohjaajat:
Loimaa: sari.jalonen@novida.fi tai puh. 040 900 1587
Uusikaupunki: pasi.junttanen@novida.fi tai puh. 044 088 6342

Tutkinnon muodostuminen
Herkkuammatti

Katso alan esittelyvideo.