Paikkakunnat

Koulutukset toteutetaan lähitoteutuksena eri paikkakunnilla tai verkossa.

Kenelle

Pääsyvaatimuksena on esimiestehtävissä toimiminen tai esimiestehtäviin valmistautuminen. Osa koulutuksista on suunnattu kunnille ja kuntayhtymille.

Kuvaus

Jos toimit esimiehenä tai olet aloittamassa esimiesuraasi, on tämä esimiestaitojasi syventävä koulutus tarkoitettu juuri sinulle.

Koulutuksessa voit parantaa omia lähiesimiestaitojasi päivittäisjohtamisen tehtävissä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmän vetäjänä tai näihin tehtäviin siirtyvänä.

Tutkinnon rakenne

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, ePerusteet

Kustannukset

Opiskelijamaksu 495 €.  Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen erääntyy maksettavaksi 30 %. Tätä osuutta ei palauteta, mikäli keskeytät koulutuksen. Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton.

Miten hakeudun koulutukseen?

Hae koulutukseen tästä.

Lisätietoja

typa@novida.fi.
Jos olet kiinnostunut oppisopimuksesta, ota yhteyttä lähimpään oppisopimustoimistoon.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneella on osaamista suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Tutkinnon suorittaneilla on hyvät viestinnälliset valmiudet ja hän osaa kehittää työryhmänsä toimintaa. Hänellä on perustiedot esimiestyöstä.

Hae koulutukseen Novidan Wilmassa