Paikkakunnat

Järjestämme koulutusta eri paikkakunnilla.

Kenelle

Pääsyvaatimuksena on yrittäjänä toimiminen tai aikomus yrittäjäksi ryhtymisestä.

Kuvaus

Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet yrityksen perustamista tai toimit yrittäjänä. Tutkintoa voi hyödyntää myös omistajanvaihdostilanteissa.

Tutkinnon rakenne

Yrittäjän ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu 390 €.  Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen erääntyy maksettavaksi 30 %. Tätä osuutta ei palauteta, mikäli keskeytät koulutuksen. Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton.

Miten hakeudun koulutukseen?

Hae koulutukseen tästä.

Lisätietoja

Johanna Beilinson, 040 627 7010, johanna.beilinson@novida.fi tai Kari Mäenpää, 050 376 1063 tai kari.maenpaa@novida.fi. Jos olet kiinnostunut oppisopimuksesta, ota yhteyttä lähimpään oppisopimustoimistoon.

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinnon suorittanut työskentelee itsenäisenä yrittäjänä tai hänellä on valmiudet yrittäjänä toimimiseen. Hän osaa hoitaa yrityksen perustamiseen liittyvät toimet. Hän tunnistaa yritystoimintaan liittyvät riskit, tunnistaa liiketoiminnallisia mahdollisuuksia sekä osaa myydä sekä markkinoida tuotteitaan ja palvelujaan. Yrittäjän ammattitutkinnon suorittanut osaa analysoida yrityksensä taloutta sekä järjestää yrityksensä toiminnot kannattavasti.

Hae koulutukseen Novidan Wilmassa