Paikkakunnat

Monimuoto-opiskelu verkossa omalla paikkakunnallasi.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat saada muodollisen pätevyyden isännöitsijänä toimimiseen.

Kuvaus

Koulutus on pääasiassa verkossa tapahtuvaa monimuoto-opiskelua, joka koostuu teoriaopinnoista ja työskentelystä omassa isännöintialan työpaikassa. Työsuhteen keston on oltava vähintään 1 vuosi opiskelujesi aikana.

Tutkinnon rakenne

Isännöinnin ammattitutkinto, ePerusteet

Kustannukset

Opiskelijamaksu 490 €. Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen erääntyy maksettavaksi 30 %. Tätä osuutta ei palauteta, mikäli keskeytät koulutuksen. Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton.

Miten hakeudun koulutukseen?

Hae koulutukseen tästä.

Lisätietoja

Johanna Beilinson, 040 627 7010, johanna.beilinson@novida.fi tai Kari Mäenpää, 050 376 1063 tai kari.maenpaa@novida.fi. Jos olet kiinnostunut oppisopimuksesta, ota yhteyttä lähimpään oppisopimustoimistoon.

Isännöinnin ammattitutkinto

Isännöinnin ammattitutkinnon suorittanut osaa hoitaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta vuosikellon ja asiakkaan tai omistajan kanssa sovitun strategian mukaisesti. Hän hallitsee isännöintikohteen sopimusasiat, asiakirjakäytännöt sekä viranomaisilmoitukset. Tutkinnon suorittanut osaa huolehtia riskienhallinnasta, asiakaspalvelusta ja viestinnästä kehittäen omaa toimintaansa nykyaikaisia työskentelytapoja hyödyntäen.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen tutkinnon suorittaja on erikoistunut asunto-osakeyhtiö-, vuokratalo- tai toimitilaisännöintiin. Lisäksi tutkinnon suorittanut on syventänyt osaamistaan asumisneuvonnassa, teknisissä palveluissa, uudiskohteen isännöinnissä tai suunnittelemalla jonkin isännöintityöhön liittyvän kehittämishankkeen.

Hae koulutukseen Novidan Wilmassa