Kuvakisan järjestäjä

Novida – ammattiopisto ja lukio
Myllykyläntie 8
32200 Loimaa

HUOM! Facebook ja/tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisia järjestettyihin arvontoihin.

IG-Kuvakisan palkinto: Kilpailuun osallistuvien kesken arvotaan älypuhelin.

Ohjeet ja säännöt:
Osallistuminen tapahtuu Instagram-palvelussa lisäämällä Okra messuilta otettu maatalousaiheinen kuva 5.7.2023 klo 9 – 8.7.2023 klo 17 välisenä aikana, johon on liitetty hashtag #novidamaatalous_okrassa. Osallistuvan kuvan tulee olla nähtävänä kaikille instagram-käyttäjille.

Osallistujalla täytyy olla täydet oikeudet kuvaan, jonka hän kilpailuun lähettää. Kilpailuun osallistuvien kuvien määrällä ei ole ylärajaa. Kilpailija voi osallistua kilpailuun usealla kuvalla. Kilpailuun osallistuvalla alle 18-vuotiaalle henkilöllä tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen.

Kilpailun voittaja arvotaan Okra-maatalousnäyttelyn päättymisen jälkeen (8.7.2023 klo 17). Voittajalle ilmoitetaan yksityisellä Instagram-viestillä, johon tulee vastata 31.7.2023 mennessä. Mikäli voittaja ei ole ollut yhteydessä määräaikaan mennessä, arvotaan uusi voittaja. Osallistumalla kilpailuun osallistujat suostuvat siihen, että heidän oikea nimensä, Instagram-tilinsä käyttäjänimi sekä kuvansa julkaistaan Novidan sosiaalisen median kanavissa tai nettisivuilla. Osallistumalla kilpailuun osallistujat suostuvat siihen, että kilpailun järjestäjä voi käyttää kuvia sopivaksi katsomallaan tavalla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.