Terveydenhoitaja

Terveydenhoitaja Eija Ahonen (puhelin: 02 761 2327 tai 040 5267271) on tavattavissa koululla pohjakerroksessa huoneessa B002 maanantaisin, keskiviikoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 8.00 alkaen. Puhelinaika ja vastaanotto ilman ajanvarausta klo 10.15 -11.15.

Lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoille tehdään terveyskysely. Tiedot ovat luottamuksellisia ja tulevat opiskeluterveydenhuollon käyttöön. Opiskelijat kutsutaan terveystarkastukseen ensimmäisen lukuvuoden aikana. Opiskelijat voivat myös tarvittaessa varata ajan terveydenhoitajan vastaanotolle.

Sähköpostit etunimi.sukunimi[at]loimaa.fi

Koululääkäri

Koululääkärinä toimii Elisa Haapasalo. Koululääkärin vastaanotolle varataan aika terveydenhoitajan kautta. Pääsääntöisesti sairaustapauksissa kehotetaan kuitenkin hakeutumaan omaan terveyskeskukseen lääkärin vastaanotolle.

Opiskeluterveydenhuoltoa koskevan asetuksen mukaan opiskelijalla on oikeus koululääkärin terveystarkastukseen, joten 2. vuoden opiskelijat kutsutaan lääkärintarkastukseen. Poikkeuksena loimaalaiset pojat, jotka saavat kutsun armeijan terveystarkastukseen.

Koulukuraattori ja koulupsykologi

Loimaan kaupungin koulukuraattorina toimii Päivi Isotuovola (puh. 050 331 4787 ) ja koulupsykologina Joanna Gran (puhelin: 02 761 1366, viestit: 050 331 5646) Opiskelija voi tulla keskustelemaan kuraattorin tai psykologin kanssa koulunkäyntiin liittyvän tai jonkun muun pulman vuoksi. Aloite keskusteluun voi tulla myös vanhemmalta, opettajalta tai muulta opiskelijan lähipiiriin kuuluvalta. Keskustelut kuraattorin ja psykologin kanssa ovat luottamuksellisia. Kuraattorin työhuone A015 ja psykologin työhuone B026 sijaitsevat kiinteistön pohjakerroksessa.

Hammashoito

Tiedustelut ja ajanvaraus numerosta 02 7612018 ma–to klo 8–15 ja pe klo 8–14.

Loimaan kaupungista ja Oripäästä kotoisin oleville alle 18-vuotiaille jatkuu maksuton hammashoito hoitosuunnitelman mukaan ja heille lähetetään passiivinen kutsu kehotuksella varata aika suun terveystarkastukseen. 18 vuotta täyttäneille hoito on maksullista ja he varaavat ajan omatoimisesti.

Muista kunnista olevat lukiolaiset ovat oikeutettuja, paitsi kiireelliseen hammashoitoon, myös opintojen aikana yhteen suun terveystarpeen arviointiin opiskelupaikkakunnan hammashoitolassa. Maksukäytäntö on sama kuin edellä.