Novida Miittinki

Kiinnostaako ammatillinen koulutus? Haluatko vaihtaa alaa? Haluatko opiskella työn ohella? Haluatko päivittää omaa osaamistasi? Etsitkö töitä? Haluatko vaihtaa työpaikkaa? Onko sinulla työpaikka, mutta tutkinto puuttuu? Onko opintosi jääneet kesken? Vai haluatko tulla kuuntelemaan monipalkittua mediapersoonaa, Riku Rantalaa?

Novidan koulutus- ja rekrymessutapahtuma järjestetään keskiviikkona 11.10.2023 klo 14–18 Myllykyläntien toimipisteessä (osoite: Myllykyläntie 8, 32200 Loimaa). Tapahtuman keynote-puhujana (klo 16–17) on monipalkittu mediapersoona Riku Rantala.

Tapahtumaan on ilmainen bussikuljetus Loimaan keskustasta. Tarkempi bussiaikataulu julkaistaan tällä sivulla 3.10.

Messuvierailija:
– tutustu erilaisiin työpaikkoihin ja Novidan koulutustarjontaan
– saa vinkkejä työnhakuun
– löydä työ- tai opiskelupaikka
– hyödy opiskelijoiden palveluista (esim. verenpaineen mittausta, pikakampauksia jne.)
– motivoidu Riku Rantalan tarinasta

Messuesittelijä
Rekrymessutapahtuma on erinomainen paikka tulla esittelemään oman yksikkönne tai yrityksenne toimintaa sekä rekrytoida opiskelijoita sekä muita työnhakijoita keikkatöihin, kesätöihin tai vaikka oppisopimuksiin. Tapahtumassa Novidan opiskelijoiden lisäksi myös Turun AMK:n opiskelijoita. Huomioithan, että Rantalan esiintyessä auditoriossa, messut jatkuvat normaalisti esityksen aikana. Messuesittelijän on myös mahdollista tilata keittolounas ilmoittautumisen yhteydessä. Lounaan hinta on 8 € ja se tarjoillaan klo 13.30-17.00. Ilmoittautuminen messuesittelijäksi 30.9. mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa
heidi.haapaniemi-kahala@novida.fi tai puh. 044 090 1269