Kuntayhtymän johto tiedottaa

Osallistu strategiatyöhön Intranetin kautta
Nyt pääset helposti osallistumaan kuntayhtymän strategiatyöhön myös Intran kautta. Aloitussivun kohdassa Ajankohtaista on suora linkki strategiaportaaliin.

 

 

 

 

 

Ammatillisen koulutuksen strategiarahoitus
OKM on julkistanut strategiarahoituksen haun. Strategiarahalla, yhteensä noin 34 M€, tuetaan reformin toimeenpanoa, järjestäjärakenteeseen liittyviä fuusioita ja ammattitaitokilpailujen järjestämistä. Varsinais-Suomen koulutuskuntayhtymät, LSKKY, Livia, Raseko ja SSKKY, ovat päättäneet hakea verkostohankkeena yhteistyöverkostossa tehtävää kehittämistoimintaa reformin toimeenpanoon. Hankkeen suuruus olisi n. 1 M€, josta LSKKY:n osuus on noin 300 000 €. Asiaa valmistellaan LSKKY:n pedagogisessa tyhmässä. Lisätietoja antavat kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450 ja pedagoginen rehtori puh. 040 900 1340.


Talous- ja hallintojohtaja tiedottaa

Kunta-alan sopimukset voimaan (KT:n tiedotus 6.3.2017)
Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry:n hallitus on hyväksynyt yliopistoja koskevan sovintoesityksen. Samalla JUKO on hyväksynyt kunta-alalle 8.2. saavutetun neuvottelutuloksen ja peruuttanut jäsenistöön koskevat ylityö- ja vuoronvaihtokiellot. Tämän vuoksi KT katsoo, että kunta-alan uudet, kuukausipalkkaisia koskevat työ- ja virkaehtosopimukset ovat tulleet voimaan.

KT Kuntatyönantajat sekä Kunta-alan koulutettu hoitohenkilöstö (KoHo) ja Julkisen alan unioni (JAU) allekirjoittivat kunta-alan neuvottelutuloksen mukaiset työ- ja virkaehtosopimukset perjantaina 2.3.2018. JUKO allekirjoittaa kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset mahdollisimman pian.

Kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset ovat tulleet voimaan 1.2., ja niitä sovelletaan takautuvasti. Takautuvasti sovellettava sopimusmääräys on esimerkiksi uusittu, tilapäisen hoitovapaan palkallisuutta koskeva määräys.

Suurin osa sopimusmuutoksista tulee kuitenkin voimaan vasta 1.5.2018 tai sen jälkeen.

 Käyttösuunnitelman laatiminen
Johtoryhmä sopi, että kuntayhtymälle laaditaan keväällä käyttösuunnitelma, jonka yhtymähallitus hyväksyy huhtikuun kokouksessaan. Käyttösuunnitelmalla tarkistetaan talousarvioon varattuja tuloarvioita ja määrärahoja mm. opiskelijamäärissä tapahtuneiden muutosten vuoksi. Muutostiedot on pyydetty antamaan taloustoimistolle viimeistään 6.4.2018 mennessä.


Yleisiä tiedotteita

Lumilinko ja taukotila-perävaunu myytävänä
Uudenkaupungin toimipaikassa myytävänä lumilinko ja taukotila-perävaunu.

Taukotila-perävaunu on rekisterinumeroltaan DGB-314 ja malli on keskiakseliperävaunu, joka varustettu Hyrynsalmen lasikuitutuotteen valmistamalla taukotilalla.

Tarjoukset sähköpostitse talous- ja hallintojohtaja Leena Suonkannalle, leena.suonkanta@novida.fi viimeistään maanantaina 19.3.2018 klo 16.00 mennessä. Liitteenä kuvat myytävistä tuotteista.

Taukotila (kuva)

Lumilinko (kuva)


Kuvia ja tapahtumia viikon varrelta

Myllykyläntien toimipisteessä tiistaina 6.3.2018 Loimaan valmistuvien päivän yhteydessä pidettiin kesätyö- ja avoin rekrytapahtuma – Loikkaa duuniin tai suunnitteletko jatko-opintoja? Tapahtuman järjestäjinä yhteistyössä toimivat Loimaan kaupungin yrityspalvelut, TE-toimisto, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Jobilinkki-hanke, Auramaan yrityspalvelut ja Novida. Tapahtuma oli kaksiosainen; miniseminaari auditoriossa keväällä valmistuville opiskelijoille ja kaikille avoin rekrytapahtuma liikuntasalissa, jossa 25 näytteilleasettajaa.

 

 

 

 

 

 

 

 


Lukion Erasmus+ Art and Space in the City projektin viimeinen opiskelijakokous pidettiin viikolla 10 Kreikassa, Ateenan lähellä Chaidarissa.

YLE Turun toimittaja Minna Rosvall (vas.) teki jutun Novidan ”ruokalukiosta” alueuutisiin. Kuvassa lukiolaisia ja ammattiin opiskelevia nuoria yhteisellä ilmiöpohjaisella kurssilla.

Lehtori Pirkko Seppälä (vas.) on suunnitellut ”ruokalukion” Olipa kerran hampurilainen –kurssin.

Lukion kemian ja matematiikan lehtori Kristine Isomäki (vas.) ja rehtori Hannu Lahti osallistuivat YLE Turun alueuutisten ”ruokalukio” uutisen tekemiseen.