Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Yhtymähallitus päätti
– Myllykyläntien suurtalouskeittiön ja päädyn muutostöiden urakkatarjouksista
– kuntayhtymässä siirrytään talousarvion toteuman raportoinnissa yhtymähallitukselle neljännesvuosiraportointiin
– valitsi Liikennekoulu Poussa / Autokoulu Teon tuottamaan eräitä autokoulupalveluita kuntayhtymälle
– esittää valtuustolle vuoden 2018 tilikauden ylijäämän 205.599,59 siirtämistä taseen omaan pääomaan yli- / alijäämätilille
– myönsi täyttöluvan kiinteistöpäällikön palkkaamiseen
– hyväksyi kaksi uutta jäsentä Loimaan toimipaikan sote-alan ammatilliseen neuvottelukuntaan
– käytti otto-oikeutta kuntayhtymäjohtajan päätökseen Ukin logistiikkaosaston B-ajokorttiluokan kilpailutuksessa

Haussa kiinteistöpäällikön tehtävä
Kuntayhtymässä on Kuntarekryssa haussa kiinteistöpäällikön työsuhde. Hakuaika päättyy 12.4. Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Suonkanta puh. 040 900 1279

Ennakointiakatemia katsoi tulevaisuuteen
Loimaan Myllykylän toimipaikassa ennakoitiin valmistavan ja teknologiateollisuuden tulevaisuuden näkymiä sekä koulutustarpeita maanantai-iltapäivänä 25.3.2019. Kolmisenkymmentä alueen yritystä, koulutuksenjärjestäjää ja aluehallinnon edustajaa miettivät ja visioivat yhdessä valmistavan ja teknologiateollisuuden tulevaisuuden näkymiä tavoitteena edistää toimialan ja alueen menestymisen mahdollisuuksia jatkossakin. Lisätietoja löytyy Novidan www-sivuilta ja suunnittelija Paula Kairiselta puh. 044 90 1324.

Viestintä ja vetovoima
Varsinais-Suomessa valmistellaan yhteistä hakemusta ammatillisen koulutuksen viestintä ja vetovoimatoimien tehostamiseen. OPH:ssa on haussa 500 000 € valtionavustusta. Rahoitusta haettaisiin esim. seuraaviin toimenpiteisiin:
1. Alueen työelämään vaikuttaminen ja tietoisuuden lisääminen ammatillisen koulutuksen tarjonnasta, muutama tilaisuutta eri puolilla yhteistä toiminta-aluetta.
2. Mielikuvien tunnistaminen, kuinka alueen ammatillinen koulutus nähdään tällä hetkellä, mitkä viestit menevät perille ja mitkä eivät.
3. Näkyminen alueellisesti ammattitaitoviikolla 14.-18.10.2019. Lisätietoja antaa laatupäällikkö Anne Mähönen puh. 044 771 4890.

Ylistaronkadun kiinteistö
Loimaan kaupunki on teettänyt kiinteistössä sisäilmatutkimuksia. Lopulliset tulokset saadaan pääsiäisviikolla. Kauppakirja on tarkoitus allekirjoittaa heti tämän jälkeen. Kiinteistön tulee olla tyhjä huhtikuun loppuun mennessä. Apulaisrehtorit katsovat onko vielä jotakin sellaista tavaraa, jota voidaan muissa kiinteistöissä hyödyntää ja loput tavarat myydään ja huutokaupataan. Talous- ja hallintojohtaja Suonkanta organisoi kiinteistön tyhjentämistä puh. 040 900 1279. Kiinteistöä koskevissa asioissa lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Rauno Merta puh. 044 7230 125.


Päälliköt tiedottavat

Työhyvinvointikysely
Työhyvinvointikysely on avoinna tiistaista 2.4. alkaen 17 päivää. Työsuojelutoimikunta on muuttanut hieman kyselyn sisältöä, jotta jokainen pystyy vastaamaan paremmin omaan toimialansa ja tuntemuksensa mukaan kysymyksiin. Sanallisessa palautteessa pyydetään myös rakentavia kehittämisehdotuksia. Kehittämistyötä on tehty viimevuotisen henkilöstökyselyn pohjalta Novidan kaikissa toimipisteissä. Kehittämisehdotuksia voi ja pitääkin esittää kaiken aikaa omassa työyhteisössä tai työsuojelutoimikunnan jäsenille.

Työhyvinvointikyselyyn vastataan 2.4 – 18.4.2019. Vastauslinkki lähetetään sinulle henkilökohtaiseen työnantajan sähköpostiosoitteeseen. Tulokset käsitellään aloittain henkilökunnan kanssa apulaisrehtorin ja koulutuspäällikön johdolla. Sanallinen palaute käsitellään ainoastaan työsuojelutoimikunnassa ja työsuojelupäällikkö esittelee sen johtoryhmälle. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaukset eivät ole julkisia. Lisätietoja antaa työsuojelupäällikkö puh. 040 900 1295.


Kuvia ja tapahtumia viikon varrelta

Työelämäseminaarin osallistujia.

Työelämäseminaari ja palkitsemistilaisuus
Varsinais-Suomen ammatillisten oppilaitosten jokakeväinen työelämäseminaari ja työelämän palkitsemistilaisuus pidettiin 26.3. koululaiva Borella Turussa. Seminaarissa etsittiin näkökulmia siihen, mitä hyvä yhteistyö on työelämässä oppimisessa ja mitä sen edistämiseksi on kehitetty. Päivän päätteeksi palkittiin ansioituneita työpaikkaohjaajia. Novidan palkitsemat työpaikkaohjaajat olivat:

Novidan palkitut työpaikkaohjaajat ja oppilaitoksen edustus.

Uusikaupunki
Leena Heikkilä, Uudenkaupungin kaupunki, Pohitullin koulu
Tapio Kylä-Heiko, Muuraustyöt Kylä-Heiko

Lieto
Marko Tättäläinen, PET-keskus
Riitta Aaltonen, Liedon Amandakoti

Loimaa
Satu Tamminen, Kauneushoitola Sabrina
Matti Ylitalo, Invenir Oy
Antti ja Anna-Liisa Suokas, Antti ja Anna-Liisa Suokas Lypsykarjatila

 


Taitaja9-tsemppiristeily
Varsinais-Suomen Taitaja9-joukkueiden parhaimmisto pääsi Taitaja9 -tsemppiristeilylle, jossa orientoiduttiin toukokuun loppupuolella (22.5.) Joensuussa pidettävään finaalikilpailuun. Viking Linen sponssaaman piknikristeilyn aikana käytiin kilpailijoiden kanssa läpi Joensuun finaalikilpailuiden käytännön asioita, juteltiin jännittämisen ja kilpailemisen psykologiasta ja ryhmätyötaidoista sekä virittäydyttiin kilpailemisen tunnelmiin kisailtaessa laivasuunnistuksessa ja tehdessä vanhoja T9-kilpailutehtäviä. Novidan alueelta finaaliin pääsi Liedon keskuskoulun joukkue ROAAR.

 

 

 

 

 

 

 


Virolaiset artesaaniopiskelijat Rita Liiv ja Meriliin Kurgvel ovat Loimaalla kaksi viikkoa. Rita on töissä TexVexissä ja Meriliin Ompelimo Loimitikissä.