Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Kiitos ja mukavaa kesälomaa henkilökunnalle
Päättyvä lukuvuosi ei ole ollut ihan helpoimmasta päästä. Ammatillisen koulutuksen rahoitusta on leikattu, kustannuksia on karsittu ja vaikeita henkilöstöä koskevia päätöksiä on tehty. Tulevaan ammatillisen koulutuksen reformiin ja lainsäädännön uudistukseen liittyy asioita, joita on vielä vaikea ennakoida.

Loimaan lukio aloitti kuntayhtymässä tammikuussa 2017 ja on aika mukavasti päässyt mukaan toimintaamme. Opiskelijat ja opettajat ovat ottaneet Novidan mielenkiinnolla vastaan ja lukiolle on jo ehditty hakea ministeriöstä luonnontieteitä korostavaa erityistä koulutustehtävää. Tästä on hyvä jatkaa.

Ensi syksynä kuntayhtymässä aloittaa yhdeksän koulutuspäällikköä opettajien lähiesimiehinä. Uudistuksen toivotaan parantavan vastuualueiden kehittämisen ja mahdollistaa entistä paremmin eri tutkintojen välisen yhteistyön. Kuntayhtymän strategiaan kuuluu lupa kokeilla, jota pitää voida rohkeasti käyttää. Syksyllä aloittavan uuden yhtymähallituksen johdolla ryhdymme yhteistyössä henkilökunnan kanssa laatimaan kuntayhtymälle uutta strategiaa.

Ilman osaavaa henkilökuntaa ja hyvää poliittista luottamusjohtoa ei olisi menestyvää Novidaa. Kiitos tästä kuuluu teille kaikille. Nautitaan lomasta ja tullaan lomalta uusia voimia ja ideoita täynnä antamaan opiskelijoille valmiuksia tulevaisuuden työelämän vaativiin tehtäviin.

 


Päälliköt tiedottavat

IT –tukipalvelut 1.8.2017 alkaen
IT-tuki on tavoitettavissa seuraavasti:
Novida IT Helpdesk numerosta +358401308535.

Etätuki suoraan tietokoneeltasi linkistä https://get.teamviewer.com/nurbjre luomalla automaattinen HelpDesk -tiketti. Etätuki-linkki löytyy myös Novida www-sivujen alapalkista. Etätuki–linkki sivuille tulee kesän aikana tarkemmat ohjeistukset.

helpdesk@novida.fi sähköpostilla, jos asia ei ole kiireellinen.

Wilman kautta viesti helpdesk–käyttäjätunnukselle.
Lisätietoja antaa atk-päällikkö Juha Skyttälä puh. 040 900 1335.


Yleisiä tiedotteita

Attendo työterveyspalvelut Loimaa ja Pöytyä tiedottaa
Palvelemme 5.6.-31.8. Loimaan ja Pöytyän toimipisteissämme ma-pe klo 8-16. Ajanvaraus klo 7.45-15.45, puh. (02) 7764 100. Tiistaina 13.6. suljemme poikkeuksellisesti kaikki toimipisteemme klo 14 koulutuspäivämme takia.

Attendon työterveyshuolto on kevään aikana siirtynyt eArkisto -tietokantaan. Asiakkailtamme, jotka eivät vielä ole antaneet suostumustansa potilastietojensa siirtymiseen, toivomme suostumuksen antamista etukäteen ennen vastaanottoa omakanta.fi -sivustossa.

Ajalla 5.6. – 11.6. (vko 23) tarjoamme kaikille asiakkaillemme punkkirokotteen 50 € /rokote. Tarjoushintaan sisältyy vastaanottokäynti. (Rokote ei siis sisälly koulutuskuntayhtymän työterveyspalveluihin vaan yksityisesti on maksettava rokotteen hinta, jos ottaa kyseisen rokotteen)

Loimaan ruokapalveluiden tiedote
Myllykyläntien opetusravintolassa on tarjolla kesällä ruokaa ajalla 4.-21.6.2017 klo 10.45-11.30. Poikkeuksena torstai 8.6., jolloin ravintola on suljettu. Maksu tapahtuu poletilla.

Työhyvinvointikyselyn tulokset
Työhyvinvointikyselyn tuloksiin voit käydä tutustumassa intrassa kohdassa Muistiot/Työsuojelutoimikunnan muistiot

Yhtymävaltuuston 30.5.2017 kokouksen esityslista
Yhtymävaltuuston kokouksen esityslista on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa kokouslistat Koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymävaltuuston pöytäkirjat ja esityslistat. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 9008 450 ja talous- ja hallintojohtaja puh. 040 9001 279.


Kuvia ja tapahtumia viikon varrelta

TEM:n asettama selvitysmies Esko Aho oli viime viikolla Loimaalla kuulemassa selvitystyötänsä varten seutukunnan edustajia positiivisen rakennemuutoksen vaikutuksista Loimaan seudulla.

Loimaan ammattikoulun opettajayhdistys teki 27.-28.5 kevätretken Mustion linnaan Raaseporiin. Retkelle osallistui 15 henkilöä, joukossa niin nykyisiä kuin eläkkeellejääneitä opettajia kuin myös muutamia aveceja.

Seurue sai nauttia opastetusta linna- ja puistokierroksesta, hyvistä ruuista, saunomisesta, vehreästä luonnosta ja mukavasta yhdessäolosta.

Uudenkaupungin toimipaikan sote-opiskelijat olivat mukana toimitsijoina ja avustajina tiistaina 23.5. järjestetyissä Varsinais-Suomen kehitysvammaisten pm-kisoissa. Sää suosi tätä iloisten ilmeiden kilpailutapahtumaa ja nähtiinpä paikalla jopa itse kuningas Kustaa II Aadolf.