Kuntayhtymän johto tiedottaa

Yhtymähallituksen kokous 25.9.2018
Esityslistalle on tulossa mm. seuraavia asioita.
– Kuntayhtymän hankesalkku
– Opiskelijapalautekyselyn 2018 tulokset ja amispalaute-järjestelmä
– Elokuun talouden toteuma
– Käyttösuunnitelma 2:n toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen
– Liedon toimipaikan alijäämäisen talouden korjaustoimenpiteet
Syksyn 2018 opiskelijavuodet ja lukion opiskelijamäärä
Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450.

SITRA- sustainability in the rural areas –hanke sai rahoituksen
Novida on mukana islantilaisen oppilaitoksen koordinoimassa hankkeessa, jonka aikana järjestetään useita leirejä, johon osallistuu hankkeessa mukana olevista maista 2 opiskelijaa ja 2 opettajaa. Teemoina on mm. yrittäjyys, kestävä kehitys ja elinikäisen oppimisen avaintaidot. Paikalliset yrityksen ovat mukana leirien toteutuksessa. Loimaalla leiri järjestetään alustavasti keväällä 2021. Mukana on Novidan lisäksi toisen asteen oppilaitokset Norjasta, Islannista, Hollannista ja Saksasta sekä Latvian yliopisto. Hankeaika on 1.9.2018- 31.8.2021 ja LSKKY:n osuus hankkeen saamasta rahoituksesta on 36990€. Lisätietoja antaa kv-vastaava Suvi Mikkilä puh. 044 782 9216.

Loimaan seudun mielikuvatutkimus
Loimaan kaupunki ja yrityselämä haluavat kuulla seudun asukkaita, sekä täällä työssäkäyviä ulkopaikkakuntalaisia. Kyselytutkimuksella tuotetaan tietoa Loimaan kaupungin vetovoimasta ja elinvoimasta asuin- ja työpaikkakuntana. Koulutuskuntayhtymän henkilöstön toivotaan vastaavaan kyselyyn 20.9. mennessä osoitteessa
https://response.questback.com/tietoykknenoy/3yjvdwixvg
Yritysten osallistuminen tutkimukseen tuo merkittävän panoksen seudun kehittämistyöhön. Voit osallistua täysin anonyymisti, tai jättää yhteystietosi ja osallistua näin ollen lahjakortin arvontaan. Tutkimuksesta vastaa Loimaan kaupunki yhteistyökumppaneineen. Tutkimustuloksia tullaan käyttämään kaupungin kehittämistyössä niin Loimaan seudun kuin yrityselämänkin asioissa. Sinun mielipiteesi on arvokas. Lisätietoja antaa kaupungin kehitysjohtaja Matti Tunkkari puh. 027611101


Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Novidan arvioidut opiskelijavuodet 2018
Reformin myötä opiskelijoista saatava valtionosuus lasketaan opiskelijapäivien mukaan, ei enää kahden laskentapäivän painotettujen keskiarvojen mukaan. Opiskelijapäivät tullaan saamaan uudesta opiskelijahallintojärjestelmästä (Koski) vuoden 2019 aikana. Toistaiseksi koulutuksen järjestäjät joutuvat itse laskemaan ja arvioimaan opiskelijapäivien toteutumista. Vuoden 2018 Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän tavoitteelliseksi opiskelijamääräksi ja rahoituksen perusteeksi OKM määräsi 1694 opiskelijavuotta. Vos-rahoitteiset perustutkinnot tuovat Novidalle 1301, työvoimakoulutukset 28, työelämäpalveluiden koulutukset (at, eat ja omaehtoiset) 101 ja oppisopimuskoulutukset 241 opiskelijavuotta. Yhteensä arvio Novidan opiskelijavuosista on 1671, joka on 23 vähemmän kuin tavoitteellinen määrämme. Lisätietoa asiasta antaa pedagoginen rehtori Petri Lähde.


Yleisiä tiedotteita

Novidan pikkujoulut järjestetään 5.12.2018 Loimaalla. Juhliin ilmoittaudutaan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 28.9. mennessä.

Kuljetukset Loimaalle ja takaisin järjestetään niin Uudestakaupungista, Turusta kuin Liedostakin. Juhlissa on tarjolla maittavaa ruokaa, musiikkia ja iloista pikkujoulumieltä! Myös majoittautumispaikkoja on tarjolla rajallinen määrä nopeimmille.

T: Huvitoimikunta

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tässä.


Kuvia ja tapahtumia viikon varrelta

Uudenkaupungin toimipaikan kone- ja tuotantotekniikan opiskelijat vierailivat 6.9. Vahterus Oy:ssä.

Uudenkaupungin toimipaikassa pelattiin opiskelijoiden välinen pöytätennisturnaus tiistaina. 15 opiskelijaa jaettiin kolmeen lohkoon ja pingispallo sai liikuntasalissa kyytiä kahdella pelikentällä. Poikien sarjan voittajaksi selvisi Liik17-ryhmästä Henri Veijanen, joka kukisti Rak17-ryhmän Antti Saaren finaalissa eräluvuin 3-1. Tyttöjen sarjan voitti Laura Piiroinen (Sote17).