Kuntayhtymän johto tiedottaa

Kuntayhtymäjohtaja Antti Virtanen on palannut virkavapaalta ja kiertää viikon aikana yhdessä apulaisrehtoreiden kanssa eri toimipisteissä tapaamassa henkilökuntaa ja opiskelijoita.


Rehtori ja apulaisrehtorit tiedottavat

Seitsemän veljestä –teatteriesitys 2.2.2018
Henkilökunnan tyhy-toimintana on varattu lippuja Seitsemän veljestä – teatterinäytökseen 2.2.2018 Turun kaupunginteatteriin. Lippuja on vielä jäljellä. Ilmoittaudu tästä.


Talous- ja hallintojohtaja tiedottaa

Tartuntatautilain muutoksista velvollisuuksia työnantajalle
Uusi tartuntatautilaki on tullut voimaan viime maaliskuussa. Työntekijän rokotussuojaa koskeva 48 § tulee voimaan vuotta myöhemmin eli 1.3.2018. Lain mukaan työntekijällä ja työharjoitteluun osallistuvalla opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokko vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lain säännökset koskevat koulutuskuntayhtymässämme sosiaali- ja terveydenhoitoalaa opiskelevia, jos he ovat työharjoittelussa toimintayksiköissä, joissa hoidetaan lääketieteellisesti arvioituna tartuntatautien vakaville seuraamuksille alttiita asiakkaita tai potilaita. Tällaisia ovat esim. vakavasti sairaat, raskaana olevat sekä alle 1- tai yli 65-vuotiaat.

Päiväkodit ja koulut eivät ole sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköitä, joten tartuntatautilain 48 § ei koske niitä. Satunnaisesti kysymyksessä olevissa toimipisteissä vieraileva ei tarvitse edellä mainittuja rokotuksia.

Opiskelijaterveydenhuolto huolehtii työharjoitteluun menevien rokotuksista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Päälliköt tiedottavat

IT-tuen työskentelyyn muutoksia:
Jussi-Pekka Suominen aloittaa viikolla 43 työskentelyn Kosken- ja Marttilan kunnan IT-tukena. Työpäivät kunnissa ovat tiistain ja keskiviikko, muina päivinä normaalisti Turuntiellä.
Simo Rajamäen työpäivät muuttuvat viikosta 43 lähtien tiistai, keskiviikko ja torstaiksi.
Kimmo Sjöblom on aloittanut kokopäiväisesti opiskelijahallintojärjestelmien Primus- ja SopimusPro liittämisen Koski-palveluun. Työ jatkuu 31.3.2018 saakka.
Miika Laaksonen on 31.3.2018 saakka kokopäiväisesti töissä.

Muiden työt IT-tuessa jatkuvat vanhaan malliin.

Kiinteistönhuollon käynnistyneitä / toteutuneita hankkeita
Laitoimme aurinkopaneelien asennuksen alulle viime viikon to-pe. Sallila Energia Oy asensi ensimmäiset 20 paneelia Myllykyläntien työpajasiiven katolle. Sähköosasto jatkaa tästä ja asentaa seuraavat 40 paneelia, jolloin voimalan max. sähköteho on 19,2 kWp. Materiaalit on hankittuna ja mahdollinen laajennus on suunnitelmissa ensi vuodelle.

Myllykyläntien paloilmoitinjärjestelmän laajennusurakka luokka- ja työpajasiivissä alkoi myös viikolla 42. Loimaan Sähkötalo Oy:n toteuttama urakka valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Hämeentiellä  korjattiin ja päällystettiin piha-aluetta ja tehtiin parannuksia vesihuoltoon.

Myös Liedon Pajakujan toimipisteen pihaa päällystettiin ja korjattiin lämmitysjärjestelmän muutostöiden valmistuttua.


Yleisiä tiedotteita

Yhtymähallituksen 24.10.2017 kokouksen esityslista
Kokouksen esityslista on henkilökunnan luettavissa intranetissä kohdassa kokouslistat Talous ja hallinto/Yhtymähallituksen esityslistat.

Hyvää syyslomaa ke – pe Uudenkaupungin toimipaikan opiskelijoille ja henkilökunnalle!


Kuvia ja tapahtumia viikon varrelta

Uudenkaupungin toimipaikan liiketalouden opiskelijat esittelivät paikallisten liikkeiden tuotteita. Proteiini- ja palautusjuomia maistelemassa Outi Tanhuanpää.

Uudenkaupungin toimipaikan logistiikka-alan opiskelijat ajoharjoituksissa.