Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Varsinais-Suomen Ennakointiakatemia
Työelämän muutosten ennakointi ja muutoksiin varautuminen on entistä kriittisempi tekijä niin yritysten, koulutuksenjärjestäjien kuin maakunnan menestyksen, kilpailukyvyn ja elinvoimaisuuden kannalta. Ennakointiakatemia -hankkeen tavoitteena on luoda toimintamalli, jossa uusinta ennakointi- ja tulevaisuustietoa tuotetaan ja analysoidaan säännöllisesti ja systemaattisesti elinkeinoelämän, työelämän järjestöjen, viranomaisten ja oppilaitosten verkostoyhteistyönä. Hankkeessa tarkastellaan tulevaisuuden kehityskulkuja toimialarajat ylittäen. Ennakointiakatemian toimintaan voit parhaiten tutustua osoitteessa https://ennakointiakatemia.fi/ Lisätietoja antaa suunnittelija Paula Kairinen puh. 044090 1324.

Yhtymähallitus tutustuu Itävallan ammatilliseen koulutukseen
Yhtymähallitus ja valtuuston puheenjohtajisto ovat 29.-30.10. itävaltalaisen yhteistyöoppilaitoksemme Landesberufsschule Graz 1 ja 2 vieraana. Maanantaina tutustutaan oppilaitoksen ja kuullaan, kuinka ammatillinen koulutus on järjestetty Itävallassa. Tiistaina tutustutaan 1200 työntekijän teknologiayritykseen ANDRITZ AG https://www.andritz.com/group-en/gr-andritz-ag-graz , 1200 työntekijää työllistävään mediatalo STYRIA Media Center https://www.degruyter.com/view/product/456575 ja sanomalehtipainotalo STYRIA Print Center https://www.styria.com/en/en-styria-print-group-im-international-newspaper-color-quality-club-1076 yrityksiin. Vierailujen aikana kuulemme, kuinka ammatillinen koulutusta toteutetaan yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450.

Kuntayhtymäjohtaja työmatkalla
Antti on maanantaista keskiviikkoon työmatkalla ja tavoitettavissa puhelimella ja sähköpostilla. Allekirjoituksia vaativissa asioissa sijaisena toimii pedagoginen rehtori Petri Lähde puh. 040 900 1340.


Talous- ja hallintojohtaja tiedottaa

Ohje opettajille WebTallennukseen
WebTallennus- ohjelmassa on oma tallennusalusta opettajan palkattoman osapäivän poissaololle. Palkanlaskennan oikeellisuuden vuoksi opettajan tulee käyttää tätä toimintoa. Toiminto löytyy:
Web-tallennus -> keskeytykset-> muut poissaolot-> palkattomat->tapahtumatyyppi = opettajien osapäivän poissaolo.
Opettaja merkitsee poissaolo tunteina kenttään tuntimäärän, jonka on pois kyseisenä päivänä. Työpäivän tunnit kenttään opettaja merkitsee kyseisen työpäivän tunnit. Muut tähdellä merkityt kentät täytetään kuten ennenkin. Tällä alustalla tehdään ainoastaan osapäivän poissaoloilmoitus. Kokopäivän poissaoloihin käytetään muita poissaolokoodeja, ja niissä jätetään poissaolo tunteina kenttä tyhjäksi. Lisätietoja antavat palkkasihteerit paivi.kankare(at)novida.fi tai katri.laine(at)novida.fi


Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Ida Sauranen on aloittanut terveydenhoitajana Turuntien ja Myllykyläntien toimipisteissä

Idan tavoittaa…
puhelimitse numerosta 02 761 2331 ja 050 311 4670 (tekstiviestit) sekä
sähköpostilla osoitteesta ida.sauranen@loimaa.fi

Idan tavoittaa…
Myllykyläntiellä maanantaisin ja tiistaisin klo 8 – 15.30 sekä parillisilla viikoilla torstaisin klo 8 – 15.30
Turuntiellä keskiviikkoisin klo 8 – 15.30 ja perjantaisin klo 8 – 13.30 sekä parittomilla viikoilla torstaisin klo 8 – 15.30.

Lisätietoja antaa apulaisrehtori Jouko Tevasaari puh. 040 900 1282.


Yleisiä tiedotteita

AAVA-hanke on ehdolla European Funding for Excellence -palkintokategoriassa.
Novida oli yhtenä toteuttajana (2015-2018) mukana AAVA-hankkeessa (Avoimet ammatilliset opinnot -palvelu). Hanke on rahoittajan ehdotuksesta valittu Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission ESF VET award -palkinnon saajaksi. Palkinto jaetaan yhdelle ansioituneelle ammatillisen koulutuksen ESR-hankkeelle, jonka aikana on kehitetty erinomaisia käytäntöjä ammatilliseen koulutukseen, jotta nuoret saavat tutkintoja ja taitoja, joilla pärjäävät työmarkkinoilla.

Tuomaristo on nyt valinnut kaikista ehdokkaista kaksi loppukilpailuun päässyttä hanketta, joista
toinen on Aava. Eniten ääniä saanut palkitaan European Vocational Skills Week -tapahtuman yhteydesssä Wienissä 9.11.2018.

Nyt kaikki Novidalaiset yhdessä äänestämään hanke voittoon osoitteessa: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Awards-VET-Excellence-2018
(Kategoria 3. European Funding for Excellence). Lisätietoja Paula Kairinen paula.kairinen@novida.fi tai puh. 044 090 1324.

 

 

 

 

Yhtymähallituksen 31.10.2018 kokouksen esityslista
Kokouksen esityslista on henkilökunnan luettavissa intranetissä kohdassa kokouslistat Talous ja hallinto/Yhtymähallituksen esityslistat.


Kuvia ja tapahtumia viikon varrelta

U:gin sote-alan opiskelijat Niina Suvinen ja Meri Lindgren olivat 4 viikkoa työssäoppimassa Irlannissa Derryssä. Heidän työpaikkansa oli Deanfield Private Nursing Home.

Hirvikosken yhtenäiskoulun joukkue osallistui Novidan Loimaan toimipaikassa järjestettävään Taitaja9-kilpailuun viime viikolla. Kolmen viikon aikana Taitaja9-paikalliskilpailuun osallistuu 56 joukkuetta.

Uudenkaupungin toimipaikan Taitaja9-kilpailu lähti tänä syksynä tien päälle. Road Show starttasi 23.10. U:gin Yhtenäiskoululta. Tällä viikolla keikkaillaan Kalannissa, Taivassalossa ja Laitilassa.

Wasaborgin tallin maneesin avajaisia vietettiin 28.10. Uudessakaupungissa. Novidan rakennusalan opiskelijat olivat mukana rakentamassa maneesia ja saimmekin näyttävän mainoksen tuliterän harrastuspaikan seinälle.