Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Novida menestyi Loimaan mielikuvatutkimuksessa
Loimaan kaupungin syksyllä 2018 teettämässä ja Tietoykkösen toteuttamassa mielikuvatutkimuksessa Novida sai korkeimmat arvosanat Loimaalla työssäkäyvien, mutta muualla asuvien arvioinnissa suhteessa heidän kotikuntiinsa (kuva 1).

Kuva 1

Myös loimaalaisten omassa arvioinnissa Loimaasta Novida sijoittui toiselle tilalle (kuva 2).

Kuva 2

Tutkimuksen tavoitteena oli tuottaa ymmärrystä Loimaan kaupungin vetovoimasta ja elinvoimasta asuin- ja työpaikkakuntana. Tutkimuksen kohderyhmänä olivat 1) pendelöijät eli Loimaalla työssäkäyvät ulkopaikkakuntalaiset ja 2) Loimaalla asuvat ja täällä työssäkäyvät henkilöt. Tutkimukseen vastasi 111 Loimaalle pendelöivää ja 374 täällä asuvaa henkilöä.

Ammatillisen koulutuksen strategiarahoituksen haku käynnistyi
OKM antoi viime viikolla ohjeet n. 34 M€ strategiarahoituksen hausta. Hakuaika päättyy 1.3. Kuntayhtymässä hakua valmistelevat johtoryhmä ja rehtorit. Hakua koordinoi laatupäällikkö Anne Mähönen. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450.


Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Ammatillisen koulutuksen läpäisyn määrällisen seurannan selvitys lukuvuodelta 2016-2017
Opetushallitus on julkaissut määrällisen seurannan opiskelijoiden opintojen läpäisystä lukuvuodelta 2016-2017. Selvitys löytyy linkistä.

Lisätietoa asiasta antaa pedagoginen rehtori Petri Lähde, p. 040 900 1340

Laakeri-sivusto työelämäyhteistyö sujuvaksi Varsinais-Suomessa on uudistettu
http://www.laakeri.info/
Sivustolta löytyvät Varsinais-Suomessa kevään 2019 aikana järjestettävät työpaikkaohjaajakoulutukset, työelämässä oppimiseen ohjeita, suosituksia, oppaita ja linkkejä työpaikoille sekä opettajille. Lisätietoja antaa apulaisrehtori Jouko Tevasaari puh. 040 900 1282.

 

 


Yleisiä tiedotteita

Tuu #MESSIIN –rekrymessut Uudessakaupungissa Novidassa lauantaina 9.2.
Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma Tuu #Messiin –rekrymessut 9.2. klo 10 – 14 on tarkoitettu sekä paikallisille että seudulle muuttoa harkitseville, työpaikan vaihtoa suunnitteleville tai työtä etsiville perheenjäsenille. Paikalla on kolmisenkymmentä näytteilleasettajaa Vakka-Suomen alueelta.

Novida on näkyvillä paitsi tapahtumapaikkana, myös järjestäjänä erilaisille toiminnoille messupäivänä. Catering-alan opiskelijat hoitavat näytteilleasettajien ruokailun ja liiketoiminnan opiskelijat kahvituksen ja opastuksen sekä oppilaitoksen esittelyn.

Sote-alan opiskelijat puolestaan pitävät huolta mukana olevista perheen pienimmistä ja järjestävät lapsiparkin monine hauskoine toimintoineen. Muut alat ovat esillä sekä yhteisosastolla, että erilaisilla toiminnallisilla esittelypisteillä.  Lisätietoja antaa Novidan yritysagentti Laura Lehmuskoski, 044 788 7601 ja markkinointikoordinaattori Päivi Vihe, 0440 886 369.

Soten valmistuvien päivä ja rekrytointimessut
Loimaan Sote järjesti lähihoitajaopiskelijoille valmistuvienpäivän Myllykyläntien yksikössä tiistaina 29.1.2019. Iltapäivällä vietettiin myös rekrytointimessuja, joissa soten lähihoitajaopiskelijat pääsivät tutustumaan erilaisten yksiköiden toimintaan sekä tapaamaan työelämänedustajia ja ammattijärjestöjä. Päivä oli onnistunut ja se koettiin tärkeäksi ja hyödylliseksi niin työelämän, opiskelijoiden kuin opettajienkin taholta.

Osastonhoitaja Sirpa Tamminen (vas.), lähihoitaja Sirpa Sarajärvi ja sairaanhoitaja Johanna Uusitalo esitteli Kartanon puiston toimintaa rekrytointimessuilla.

Tehyn edustaja Päivi Ovaskainen kertoi ammattiliiton toiminnasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kuvia ja tapahtumia viikon varrelta

Kauneudenhoitoalan taitajasemifinalistit Jyväskylässä. Aada Mäki ja Jenni Puisto, valmentajana Katja Kangasvieri.

Rav17-ryhmän taitajasemifinalistit Seinäjoella, Eetu Kortemaa ja Joonas Tammelin (valmentajana Lasse Alisaari).

Hiusalan semifinalistit kilpailivat Nivalassa, Oona Nuutila, Tytti Paavilainen ja Eveliina Laurila (valmentajana opettaja Laura Toivonen).

Myllykyläntien opiskelijaravintolassa oli 3. vuoden kokkiopiskelijan vastuupäivän teemana Italia.