Paikkakunnat

Koulutukset toteutetaan lähitoteutuksena eri paikkakunnilla tai verkossa.

Kenelle

Osallistumisen edellytys on toimiminen yrityksen tai vastuualueen johtamistehtävissä. Sinulle, joka haluat kehittää omaa toimintaasi johtajana ja haluat oppia tunnistamaan omia kehittämistarpeitasi.

Kuvaus

Sinun täytyy toimia johto- tai esimiestehtävissä ja johtaa, suunnitella sekä kehittää yrityksesi tai oman vastuualueesi toimintaa ja sen henkilöstöä, taloutta ja tuloksellisuutta.

Tutkinnon rakenne

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, ePerusteet

Kustannukset

Opiskelijamaksu 2 240 € riippuen koulutusohjelmaan sisältyvien analyysien määrästä. Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen erääntyy maksettavaksi 30 %. Tätä osuutta ei palauteta, mikäli keskeytät koulutuksen. Oppisopimusopiskelijalle hinta saattaa olla alhaisempi, kysy tarkempia tietoja omasta oppisopimustoimistostasi.

Miten hakeudun koulutukseen?

Hae koulutukseen tästä.

Lisätietoja

typa@novida.fi.
Jos olet kiinnostunut oppisopimuksesta, ota yhteyttä lähimpään oppisopimustoimistoon.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.