LSKKY

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä ylläpitää Novida – ammattiopisto ja lukio –oppilaitosta. Ammatillisen koulutuksen toimipaikat ovat Liedossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa. Lukio toimii Loimaalla. Lisäksi kuntayhtymällä on oma oppisopimustoimisto ja tytäryhtiö Lounais-Suomen koulutus Oy. Opiskelijamäärä Novidan ammattiopistossa on noin 2150 ja Novidan lukiossa noin 210. Kuntayhtymällä on henkilökuntaa noin 250 ja liikevaihto noin 21 miljoonaa euroa.

Novidan arvot, missio ja visio

Talousarviot, tilinpäätökset ja toimintakertomukset

Kuntayhtymän jäsenkunnat

Organisaatio 1.1.2024 alkaen

Yhteystiedot

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä
Myllykyläntie 8, PL 124, 32201 Loimaa
keskus (02) 760 810
hallinto@novida.fi

Kuntayhtymän hallinnon henkilöstön yhteystiedot

Laskutusosoitteet

Paperilaskut:
Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä
PL 899
00074 CGI

Verkkolaskutus:
Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä,
OVT-tunnus/Verkkolaskuosoite 003702040233
Y-tunnus 0204023-3,
Verkkolaskuoperaattori CGI Suomi Oy,
välittäjätunnus(operaattoritunnus) 003703575029.
Kuntayhtymä on rakentamispalveluiden käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden piiriin kuuluva ostaja.

Toimittajaportaali
Toimittaja voi luoda sähköisiä laskuja ns. toimittajaportaalin avulla.  Palvelu on laskuttajalle ilmainen ja on hyvä vaihtoehto etenkin paperisille laskuille  (lisätietoja taloustoimistosta).

Sähköpostilaskut
Toimittaja voi lähettää laskut sähköpostitse osoitteeseen ostolaskut.fi@cgi.com. Laskussa on oltava oikea osoite ja PL-numero (paperisen laskun osoite). Lisäksi laskun pitää olla PDF-formaatissa ja jokainen lasku on omassa PDF-tiedostossaan. Yhdessä PDF-tiedostossa ei saa olla kuin yksi lasku ja sen liitteet eli laskun liitteet ovat niihin liittyvän laskun kanssa samassa PDF-tiedostossa.

Laskutustiedot
Kaikissa laskuissa tulee näkyä toimitusosoite sekä tilaajan tai yhteyshenkilön tiedot. Tavaran toimitusosoite ja muiden lähetysten postiosoite on oppilaitoksen (1.1.2017 alkaen Novida – ammattiopisto ja lukio) ao. toimipaikan/toimipisteen osoite (osoitetietona ei saa olla laskutusosoite).

Virheellisillä laskutustiedoilla tulleet laskut joudutaan pyytämään korjattuina uudelleen.

Muuta huomioitavaa

Toiminimellä laskutettavan palvelun laskuun tulee aina liittää YEL/MyEL-todistus, jos laskuttaja on vakuutettu em. eläkelakien mukaisesti. Ilman todistusta on koulutuskuntayhtymän vähennettävä palkkiosta kunnallisen eläkelain mukainen eläkemaksu.

Hallinto ja päätöksenteko