Kenelle

Tutkinnon suorittaminen on mahdollista, kun toimit työtehtävissä, joissa sinulla on mahdollisuus ja valtuudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa tuotekehitystyötä,  palvelumuotoilua tai toimintamallin uudistamista

Koulutuksen toteutus

Koulutus kestää noin 12 kuukautta ja sisältää 14 koulutuskertaa. Koulutukset toteutetaan verkossa.

Tutkinnon rakenne

Tutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Proaktiivinen kehittäminen

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Brändin rakentaminen
  • Innovaattorina toimiminen
  • Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä
  • Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa

Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin:

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/erikoisammattitutkinto/3397334/tiedot

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittamiseksi osoitat ammattitaitosi ja osaamisesi tuotekehitystyön käytännön työtehtävissä. Dokumentoit toimintaasi sovitusti ja osoitat osaamisesi tutkinnon osakohtaisissa näyttökeskusteluissa.

Opiskelijamaksu

Löydät opiskelijamaksun tiedot hakeutumislinkistä.

Voit selvittää mahdollisuutesi suorittaa tutkinto oppisopimuksella ottamalla yhteyttä lähimpään oppisopimustoimistoon. Hae lähin oppisopimustoimisto tästä.

Lisätietoja

typa@novida.fi

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnosta saat osaamista ammattialasi tuotteiden, palvelujen tai toimintamallien kehittämiseen. Tarpeesi tai kiinnostuksesi mukaan voit syventää osaamistasi palvelumuotoilussa, tuotteistamisessa tai brändin rakentamisessa.

Koulutus tukee osaamistasi asiakaslähtöisen ja innovatiivisen palvelun, tuotteen tai toimintamallin rakentamiseen ja tuotteistamiseen.  Saat uutta näkemystä ja konkreettisia työkaluja oman organisaatiosi kehittämiseen ja pääset verkostoitumaan muiden kehittäjien kanssa.