Talous- ja hallintojohtaja tiedottaa

Yhtymähallitus päätti

  • hyväksyi uusien virkojen kelpoisuusvaatimukset ja tehtäväkohtaiset palkat
  • valitsi Loimaan Turuntien toimipisteen piha-alueiden peruskorjauksen urakoitsijan
  • valitsi Uudenkaupungin toimipisteen B-rakennuksen vesijohtojen ja viemäriputkien saneerauksen ja valaistuksen urakoitsijan

 Yhtymähallituksen 28.2.2023 kokouksen pöytäkirja
Yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirja on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymähallitus yhtymähallituksen esityslistat ja pöytäkirjat. Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja puh. 040 900 1322.

Uudet virat
Uusien virkojen hakijat ovat nähtävissä tästä: rehtorit ja koulutuspäälliköt / kehityspäällikkö ja opiskelupalvelupäällikkö

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Poissaolojen seurantaan liittyvät kentät otetaan käyttöön HOKS -lomakkeella viikon 10 torstaina.
Nämä kentät eivät vaikuta opiskelijan seurantalomakkeen käyttöön, sitä käytetään kuten ennenkin.

HOKS -lomakkeelle lisätään kolme päivämäärä -kenttää. Kun poissaoloraja (20 h, 40 h tai 80 h) ylittyy, vastuuopettaja kirjaa kenttään sen päivämäärän, jolloin tarvittava keskustelu on käyty.

Vastuuopettajien kirjaamat päivämäärä -kenttien tiedot nollautuvat lukuvuoden lopussa. Keskustelu on tärkeä kirjata myös HOKS -päivitystapahtumiin. Päivämäärien avulla pystytään Tietovarannossa seuraamaan poissaolojen määrää ja niihin reagoimista.

Lisätietoja antaa Primuspalvelut, primus@novida.fi

Päälliköt tiedottavat

Avantin alueen aamukahvitilaisuus

pidettiin maanantaina 27.2. Liedossa Vakiotien uudessa logistiikan ja sähkön toimipaikassamme.
Koulutuspäälliköt Paula Kairinen ja Aleksi Lehikoinen kertoivat kuulijoille Vakiotien toiminnasta ja suunnitelmista sekä tilaisuuden lopuksi kierrättivät osallistujia uusissa tiloissamme. Paikalla tilaisuudessa oli 40 henkilöä; yrittäjiä, Turun ja Liedon työllisyyspalvelujen väkeä sekä Liedon kaupungin ja Novidan toimijoita.

Liedon toimipaikan uudet toimijat 27.2. lähtien

Liedon ja Ukin erityisopettajana (pääpaino Liedossa) aloitti Mervi Laakso.

Tuvan ammatillisena ohjaajana aloitti Saara Salonen.

 

Kuvia ja tapahtumia

Päivi Pentinmäki aloitti Turuntien erityisopettajana 27.2.2023

Liiketoiminnan ja media-alan ammatillinen ohjaaja Jani Honkaselkä aloitti Turuntiellä 27.2.2023

Yli 20 vuotta lukion fysiikan ja matematiikan opettajana toiminut Riitta Salmenoja siirtyi uusiin haasteisiin. Riitan läksiäiskahvit juotiin lukiolla tiistaina 28.2.2023.

Tomi Salminen on aloittanut opettajana Uudenkaupungin toimipaikan rakennusalalla.

Pekka Hakanen aloitti logistiikan opettajana Uudenkaupungin toimipaikassa.

Kv-vieraita Novidassa
Novidassa vieraili ryhmä saksalaisia opettajia Hildesheimista (Walter-Gropius-Schule) 28.2.-3.3. Neljän opettajan ryhmä vieraili tiistaina 28.2. Myllykyläntiellä, jossa he tutustuivat eri aloihin, mm. sähkö, catering ja hiusala. Vierailijat pääsivät hiusalan opiskelijoiden hoidettaviksi ja söivät Taika-ravintolassa. Keskiviikkona 1.3. saksalaiset vierailivat Uudessakaupungissa, jossa tutustuivat Cahvidan ja Vauhdittamon toimintaan sekä vierailivat Kovelinkujan työmaalla tutustumassa rakennusalan opetukseen. Torstaina 2.3. vuorossa oli vierailu Turuntiellä ja tutustumista sosiaali- ja terveysalan, median ja liiketalouden opetukseen. Perjantaina 3.3. saksalaisryhmä vieraili TUVAn tunneilla ja tutustui Novidan erityisopetukseen Hämeentiellä.

Lisätietoja aiheesta antaa kv-koordinaattori Josefiina Rausmaa (josefiina.rausmaa@novida.fi, 044 090 1326).