Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Yhtymähallitus päätti 25.1.
– Novidan Ukin toimipaikan kattoremontin saneerauksen urakoitsijan valinnasta
– merkitsi tiedokseen saaduksi OKM:n suoritepäätöksen kuntayhtymälle
– myönsi täyttöluvan digitaalisessa ympäristössä – tuntiopettajan virkasuhteelle 1.2. toistaiseksi
– antoi vuoden 2022 talousarvion täytäntöönpano-ohjeen ja päätti virkamiesten euromääräisistä hankintarajoista
– päätti maksujen ja korvausten määräämisestä kuntayhtymän palveluista
– nimesi kuntayhtymän edustajat Lounais-Suomen koulutus Oy:n yhtiökokouksiin vuodelle 2022
– hyväksyi täytäntöönpantavaksi yhtymähallituksen 7.12.2021 kokouksen päätökset
– merkiksi tiedokseen tehdyt viranhaltijapäätökset ja hyväksyi niiden täytäntöönpanon

OPH:n uusi tukimateriaali vakaviin koronatautitilanteisiin
OPH on 21.1. julkaissut uuden tukimateriaalin, jossa tarjotaan taustaa päätöksenteon pohjaksi ja esimerkkejä paikallisille ratkaisuille. Tukimateriaali sisältää myös lukiota ja ammatillista koulutusta koskevaa materiaalia. Lisätietoja:  https://www.oph.fi/fi/uutiset/2022/uusi-tukimateriaali-kaikille-kasvatus-ja-koulutusasteille-vakaviin

Työryhmän ehdotus TYHY-toiminnaksi
Kuntayhtymäjohtaja asetti alkuvuodesta työryhmän laatimaan ehdotuksen johtoryhmälle vuoden 2022 TYHY-toiminnasta. Työryhmään kutsuttiin työsuojelupäällikkö ja kolme pääluottamusmiestä (JUKO, JYTY, JHL). Työryhmä jätti 24.1. ehdotuksensa johtoryhmälle.

OPH järjestää opettajien illan 2.2.
Mikä on auttanut sinua jaksamaan pitkittyneessä koronatilanteessa? Tule jakamaan kokemuksiasi hyvinvoinnista ja jaksamisesta valtakunnalliseen keskusteluun. Maailman suurin opettajien ilta järjestetään keskiviikkona 2.2. klo 18-19.15. Tapahtuma on suunnattu opettajille, rehtorille, johtajille ja koko muulle henkilökunnalle. Pääset seuraamaan ohjelmaa suorana lähetyksenä verkossa ja osallistumaan keskusteluun kirjautumalla tapahtumaan. Ohjelma ja kirjautumisohjeet: https://bit.ly/3fTpkoW tai Maailman suurin opettajien ilta 2.2.2022

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Primusryhmä tiedottaa
Valmistuvan opiskelijan valtakunnallista opiskelijapalautekyselyn lähettämistä aikaistetaan niin, että opiskelija saa kyselylinkin sähköpostiinsa noin kaksi viikkoa ennen valmistumispäivää. Jatkossa vastuuopettaja pystyy ohjeistamaan opiskelijaa vastaamaan kyselyyn jo opiskeluoikeuden vielä ollessa voimassa. Valmistuvalla tarkoitetaan opiskelijaa, joka valmistuu tavoitteensa mukaisesti joko koko tutkintoon tai osatutkintoon.

Vastuuopettajan on tärkeää tarkistaa opiskelijan sähköpostiosoite hyvissä ajoin ennen valmistumista. Tilanteissa, jossa opiskelija ei saa kyselylinkkiä, tulee ensisijaisesti tarkistaa roskaposti ja sähköpostiosoite. Virheellisestä sähköpostista tai viestin katoamisesta johtuen, kyselylinkin voi tarvittaessa lähettää opiskelijalle uudelleen ilmoittamalla asiasta Primusryhmälle.

Päälliköt tiedottavat

Huom! Novidan Moodle-verkko-oppimisympäristö poistuu käytöstä 31.1.2022
Viikon 3 viikkotiedotteessa oli virheellisesti mainittu poistumispäivämääräksi 31.12.2022. Pahoittelemme virhettä.

Kuvia ja tapahtumia

Ikääntyvien osallisuuden edistämiseen suuntautuva reipas lähihoitajaopiskelijaryhmä SOS20IKLo toteutti kansallisena lähihoitajapäivänä 27.1. lähihoitajan työn historiaan liittyvän kuvanäyttelyn, jonka yhteydessä he keräsivät vastauksia kysymykseen ”Millainen on hyvä lähihoitaja?”.

Tanya Rekonen on aloittanut Loimaan Myllykyläntien suurtalouskeittiön uutena työntekijänä. Tanya siirtyi Novidaan Arkean palveluksesta.