Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Työ- ja opiskeluhyvinvointia henkilökunnalle ja opiskelijoille
Novida haluaa antaa henkilökunnalleen sekä opiskelijoilleen mahdollisuuden huolehtia hyvinvoinnistaan myös etäopetuksen ja -työn aikana tarjoamalla Break Pro -taukoliikuntasovelluksen päivittäiseen käyttöön. Ammattimainen taukoliikuntaohjelma muistuttaa työn tauottamisesta ja ohjaa taukoliikuntaa uuden liikuntasuosituksen mukaisesti.  Ellet ole vielä koekäyttänyt ohjelmaa, tutustu siihen katsomalla ohjevideo https://breakpro.s3.amazonaws.com/promo/BreakPro_Ohjevideo_2021_FI.mp4

Täältä löydät ohjeet sovelluksen asennusta ja käyttöönottoa varten. Katso myös vinkkejä etätyön ergonomiaan tästä videosta.

Työhyvinvointiterveisin pedagoginen rehtori Petri Lähde.

Kevään 2021 ylioppilaskirjoitukset
Ylioppilaskirjoitukset alkavat tämän viikon tiistaina. Korona-epidemian johdosta koepäiviä on lisätty siten, että reaalikoepäiviä on neljä ja matematiikan pitkä ja lyhyen oppimäärän kokeet pidetään erillisinä koepäivinä. Kokeiden toteuttamisessa huomioidaan epidemiatilanne suosittelemalla kaikille kokelaille maskien käyttöä koko kokeen ajan sekä pitämällä turvavälit mahdollisuuksien mukaan. Jo kaksi viikkoa ennen kokeiden alkamista kokelaita kehotettiin olemaan omatoimisessa karanteenissa kokeiden alkuun asti.

Kokeiden aikataulu:

Ti 16.3.   äidinkieli, lukutaidon koe
To 18.3.  vieras kieli, lyhyt oppimäärä
Pe 19.3.  äidinkieli, kirjoitustaidon koe
Ma 22.3. englanti, pitkä oppimäärä
Ti 23.3.  matematiikka, lyhyt oppimäärä
Ke 24.3. matematiikka, pitkä oppimäärä
To 25.3. filosofia, psykologia
Pe 26.3. historia, fysiikka
Ma 29.3. ruotsi, pitkä ja keskipitkä oppimäärä
Ti 30.3. maantiede, uskonto, yhteiskuntaoppi, elämänkatsomustieto
Ke 31.3. kemia, terveystieto

Lisätietoja antaa lukion rehtori Hannu Lahti.

Päälliköt tiedottavat

Tulevaisuuden eKampus
Millainen on ammatillisen koulutuksen eKampus vuonna 2025 tai 2035? OPH:n rahoittaman eKampus -hankkeen visiointityöhön ovat tervetulleita osallistumaan kaikki aiheesta kiinnostuneet – sinulla ei tarvitse olla erityistä osaamista tai tietämystä aiheesta, riittää kun ideoit kanssamme! Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet valtakunnallisiin visiointipajoihin liitteessä. Novida tulee isännöimään 29.4. tapahtumaa, jossa aihetta käsitellään opettajan näkökulmasta. Lisätietoa antaa laatupäällikkö Anne Mähönen.