Yleisiä tiedotteita

Novidan uutiskirje tavoittaa yrityskumppanit ja henkilöstön
Saitko Novidan uutiskirjeen viime viikolla? Miltä se mielestäsi näytti?

Novidan uusi uutiskirje tukee oppilaitos-yritysyhteistyötä ja viestittää meille tärkeille yrityksille Novidan toiminnasta, tilaisuuksista ja ajankohtaisista asioista. Tällä hetkellä kirje lähtee lähes 4 200 vastaanottajalle sekä myös Novidan koko henkilöstölle Loimaalla, Liedossa ja Uudessakaupungissa. Kirje on käynnistetty vuoden 2022 puolella Jopeda-hankkeen rahoituksella joulukirjeen myötä.

Kirjeen vuosisuunnittelussa ja aiheiden ideoinnissa ovat mukana Novidan rehtorit, laatupäällikkö, koulutuspäälliköt sekä markkinointiviestintä. Pyrkimyksenä on koota kiinnostavimmat aiheet kirjeeseen 3–4 kertaa lukukaudessa. Lisäksi halutaan taata vuositasolla aiheiden tasapuolisuus sekä aloittain että paikkakunnittain.

Yksittäiset kirjeet rakennetaan pienemmällä porukalla aikataulun mukaan. Uutiskirjeen sisältöä, kuvia ja tekstiä voivat ideoida ja tuottaa kaikki novidalaiset, viime kirjeessä kirjoittajina oli mm. opettajia, koulutuspäälliköitä sekä hankehenkilöstöä.

Toivomme, että kirjeestä tulisi hyvä viestintäkanava yritysten suuntaan. Nyt kysymmekin henkilöstön näkemyksiä. Miltä uutiskirje näyttää ja mihin suuntaan sitä kannattaisi kehittää? Vastaa kyselyyn, anna arvosana ja laita mukaan toivomuksia ja ideoita.
https://link.webropol.com/s/uutiskirjekysely1-2023

Kuvia ja tapahtumia

Viikolla 10 lukion kahdeksan opiskelijaa ja neljä opettajaa osallistuivat Erasmus+ Patrimoine -hankkeen kokoukseen Ranskan Bourgognessa, Agencourtissa