Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Kuntayhtymän organisaation kehittäminen
Asiaa valmisteleva virkamiestyöryhmä kuulee viikon aikana kuntayhtymän henkilökunnan ajatuksia organisaation kehittämiseksi. Valmisteluryhmä kävi viime perjantaina tutustumassa SASKY:n organisaatioon. Lisätietoja antavat johtoryhmä ja rehtorit.

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Novida hakee työelämäpalveluiden koulutussuunnittelijaa
1.9.2022 alkaen vakinaiseen työsuhteeseen. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja ammatillisen opettajan pätevyys. Eduksi katsotaan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen tunteminen, Primusosaaminen ja aikaisempi työskentely vastaavanlaisissa tehtävissä työelämän verkostojen kanssa sekä kokemus esimiestehtävistä. Lisätietoa saa Kuntarekrystä sekä pedagogiselta rehtorilta.

Kuvia ja tapahtumia

Olavi Ala-Nissilä kävi Loimaalla Turuntiellä luennoimassa liiketoiminnan taloushallinon opiskelijoille kirjanpidosta, tilintarkastuksesta sekä mikro- ja makrotason riskeistä.

Uudenkaupungin toimipaikassa juhlistettiin menneellä viikolla Venla Tuomisen urheilusaavutuksia. Ensimmäistä vuotta sosiaali- ja terveysalalla opiskeleva Venla voitti brasilialaisessa Jujutsussa useita Suomen mestaruuksia ja kauden kruununa vielä Euroopan mestaruuden.


Noin 40 Turun amkin insinööri- ja tradenomiopiskelijaa vieraili Uudessakaupungissa 31.3. Päivä alkoi yritysvierailulla Vahteruksella. Lounaan jälkeen Valmet Automotive Oy, Yara Oy, Munax Oy, Novoplastik Oy, Coreplast Oy, Näyttämö-Keittiöt Oy, Ukitig Oy ja Lounaisrannikon OP esittäytyivät opiskelijoille Novidan B-rakennuksen aulassa. Päivä sai paljon positiivista palautetta niin opiskelijoilta kuin yrityksiltäkin.

Amk-opiskelijoiden vierailupäivän järjestäminen on osa Seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistäminen (AKKE) -hankkeen toimenpiteitä. Päivän järjestelyistä vastasivat Novidan osalta Anneli Frantti ja Elina Siivonen. Järjestelyissä olivat mukana myös Uudenkaupungin kaupunki, Turun amk, Uudenkaupungin kauppakamariosasto ja Ukipolis.