Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Kuntayhtymän syksyn yhteinen aloituspäivä 7.8.2023
Kuntayhtymä aloittaa syksyn koko henkilöstön yhteisellä aloitusseminaaripäivällä Hotelli Aquariuksessa Uudessakaupungissa maanantaina 7.8.2023. Henkilökunnalle järjestetään yhteiskuljetukset Loimaalta kahta eri reittiä pitkin. Toinen reiteistä kulkee Turun ja toinen Säkylän reittiä pitkin. Tarkempaa tietoa asiasta annetaan toukokuun aikana.

Lisätietoa asiasta antavat esihenkilöt

Novidan johdon päivä
Perjantaina 14.4.2023 vietettiin Novidan johdon päivää tutustumalla Loimaan kaupungin keskuskoululla demoluokkaa ja robotiikkalainaamoon luokanopettaja Janne Rautiaisen johdolla sekä Pemamek Oy:n toimintaan ja Novida-yhteistyöhön henkilöstöpäällikkö Niina Nurmen johdolla.

Lisätietoja antaa apulaisrehtori Jouko Tevasaari puh. 040 900 1282

Yleisiä tiedotteita

Yhtymähallituksen 11.4.2023 kokouksen pöytäkirja
Yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirja on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymähallitus yhtymähallituksen esityslistat ja pöytäkirjat. Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja puh. 040 900 1322.

Yhtymävaltuuston 20.4.2023 kokouksen esityslista
Yhtymävaltuuston kokouksen esityslista on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa yhtymävaltuuston esityslistat_poytakirjat Koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymävaltuuston pöytäkirjat ja esityslistat. Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja puh. 040 900 1322.

Vieraita tanskasta
Novidassa on vierailulla ryhmä tanskalaisia opiskelijoita ja opettajia Kööpenhaminasta (FGU Hovedstaden) 17.-29.4. (yhteensä 12 opiskelijaa ja kolme opettajaa). Vierailun teemana on kestävä kehitys, jonka ympärille ohjelma on rakennettu. Vieraat ovat enimmäkseen TUVA-ryhmien kanssa näiden kahden viikon aikana, mutta myös muiden alojen opiskelijoita on ohjelmassa mukana.

Vieraat ovat ensimmäisen viikon (17.-22.4.) Loimaalla, jossa viettävät tiistain 18.4. Myllykyläntiellä ja torstain 20.4. Hämeentiellä. Ryhmä majoittuu Hämeentien asuntolassa. Viikon ohjelmaan sisältyy lisäksi saunomista Mellilässä, retkipäivä Kurjenrahkan kansallispuistoon sekä vierailu Sarka-museossa.

Ryhmä viettää toisen viikon (23.-29.4.) Uudessakaupungissa. Heillä on ohjelmaa koululla lähes joka päivän tuon viikon aikana ja lisäksi tiedossa on vierailu Pamprinniemen luonnonsuojelualueelle ja Ukipolikseen sekä kävelykierros Uudessakaupungissa.

Lisätietoja aiheesta antaa kv-koordinaattori Josefiina Rausmaa, josefiina.rausmaa@novida.fi, 044 090 1326.

Kuvia ja tapahtumia

Loimaalla catering-alan kaffepaussissa keskusteltiin ideoista ja keinoista alan työvoimapulan helpottamiseksi.