Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Kiinteistönhoidon, piha-alueiden ja siivouspalvelun kilpailutus
Kuntayhtymä kilpailuttaa Loimaan Turuntien ja Myllykyläntien ja Ukin kiinteistöjen ja piha-alueiden hoito-, huolto-, ylläpito- sekä kunnossapitopalvelut sekä Ukin siivouspalvelut. Sopimuskausi on 1.9.2022-31.12.2024 sisältäen kahden vuoden option 1.1.2025-31.12.2026. Kyse on EU-kynnysarvon ylittävästä palvelusta, joka toteutetaan avointa hankintamenettelyä käyttäen Claudia tarjouspalvelussa ja Hilma-kanavalla. Tarjoukset tulee jättää 10.6.2022 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö.

Hallituksen ylimääräinen kokous
Yhtymähallitus pitää kesäkuussa ylimääräisen Teams-kokouksen, jossa päätetään Loimaan ja Ukin kiinteistöhoidon, piha-alueiden ja siivouspalveluiden kilpailutuksen tuloksista.

Taitaja2022 Porissa
Tällä viikolla maanantaista torstaihin Suomen parhaat ammattiin opiskelevat ja valmistuneet alle 21-vuotiaat kilpailevat kymmenissä eri lajeissa Porissa.

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Koulutuspäälliköiden vastuualueisiin muutoksia
Liedossa ja Uudessakaupungissa alkaneiden uusien koulutuksien alettua on ilmaantunut tarvetta tehdä koulutuspäälliköiden vastuualueisiin pieni muutoksia. Uudessakaupungissa alkoi syksyllä 2021 Elintarvikealan perustutkinto ja nyt keväällä 2022 Liedossa Logistiikka-alan perustutkinto. Edelleen ensi syksynä alkaa uutena Liedossa Tuva -koulutus.

Koulutuspäälliköiden vastuualueet ovat Liedossa ja Uudessakaupungissa tästä viikosta lähtien seuraavat:
Suvi Laurikkala: Uudenkaupungin aloista sosiaali- ja terveys- sekä ravintola- ja cateringala, Valma ja yhteisten tutkinnon osien vastuu.
Aleksi Lehikoinen: Uudenkaupungin aloista auto-, kone- ja tuotantotekniikan-, rakennus- ja logistiikka-alat sekä Liedosta logistiikka-ala.
Mari Laihonen: sähkö- ja automaatio-, prosessi- ja elintarvikealat. Mari on osa-aikainen koulutuspäällikkö.
Paula Kairinen: Liedon aloista liiketoiminnan-, sosiaali- ja terveys-, rakennus- ja sähköalat ja syksynä alkava Tuva -koulutus sekä yhteisten tutkinnon osien vastuu. Lisäksi Paulalle kuuluu Uudenkaupungin liiketoiminnan ala.

Lisätietoa asiasta antavat Liedon ja Uudenkaupungin koulutuspäälliköt sekä rehtorit

Päälliköt tiedottavat

Huoltokatko IT

17.6.2022 klo 8 – 12 laaja huoltokatko Novidan lähiverkon palveluissa. Huoltokatkon aikana seuraavat ohjelmat/palvelut poissa käytöstä:
työaseman internet yhteys voi olla hetkittäin pois päältä tai kokonaan ja siitä johtuen myös www-sivut ja sähköposti poissa käytöstä.

  • Palkka- ja Taloudenohjauksen sovellukset pois hetkittäin tai kokonaan
  • Primus -sovellus poissa hetkittäin tai kokonaan
  • VPN -yhteydet eivät toimi eli etätyöskentelijä ei saa Novidan lähiverkon palveluita käyttöönsä. Etätyöskentelijän sähköposti- ja Teams palvelut toimivat hetkittäin tai kokonaan pois.
  • N- ja L – verkkolevyasemat pois käytöstä

Kuvia ja tapahtumia

Loimaan ja Uudenkaupungin liiketoiminnan neuvottelukunnat viettivät yhteistä kehittämispäivää perjantaina 6.5. Uudessakaupungissa. Päivän agendana olivat erilaiset kumppanuudet.

Tekstiili- ja muotialan opiskelija Aira Lankinen teki Loimaan kansallispuvun osana opintojaan. Asuun kuuluvan tykkimyssyn hän teki näyttötyönään. Asun valmistaminen vaati paljon taustatyötä: mistä löytyy tietoa puvusta, mistä saa materiaaleja ja minkälaisia käsinpistoja kuuluu käyttää. Pelkän tykkimyssyn valmistamiseen meni aikaa noin 60 tuntia. Tiedossa on jo ensimmäinen käyttökertakin vieraana kesähäissä.

Uudenkaupungin toimipaikan sähköalalta 50 vuotta sitten valmistuneet sähköasentajat kävivät tutustumassa vanhaan opinahjoonsa viime perjantaina.

Uudenkaupungin toimipaikan liikuntapäivässä 11.5. nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita mm. kävelyfutiksessa.

Uudenkaupungin toimipaikan soteopiskelijat olivat mukana järjestämässä alueen sote-toimijoiden “Sote survivors” -tyhy-iltapäivää perjantaina 13.5.. Ohjelmassa oli mm. käpyjen heittoa, mölkkyä, pyykkipussihyppyä ja vesiastian täyttöä ruiskulla.