Kuvia ja tapahtumia

Taitaja 2023 Espoossa
Ammattitaidon suomenmestaruuksista kilpailtiin Espoossa viime viikolla. Novidasta kilpailemassa oli kaiken kaikkiaan kahdeksan eri alojen osaajaa.

Liedon sotelle napsahti kultaa ja pronssia Hyvinvointiteknologian lajissa. Ykkössijan otti Jenni Rantio (vas.) ja kolmosena oli Terhi Tammi. Valmentajalla on syytä hymyyn.

Hyvinvointiteknologia Jenni kilpailee. Onnittelut voittajalle ja valmentajaopettajalle Anne-Mari Seppälälle.

Hyvinvointiteknologia Terhi kilpailee. Hän selvisi hienosti kolmanneksi.

Lietoon sähköasennuksen pronssia Nuutti Kojolle. Onnea hienosta suorituksesta! Onnittelut myös valmentajaopettajille Jarno Hellstenille ja Mika Kortelaiselle.

Taitaja2023 -tapahtumassa Novidaa edusti upea ja ammattitaitoinen joukkue. Kotiintuomisina oli yksi kulta ja kaksi pronssia sekä muita upeita sijoituksia.

Taitaja2023 -tapahtumassa kilpailtiin myös Taitaja9 -finaalit. Liedon Taatilan koulun joukkue sijoittui finaalissa hienosti neljänneksi.

Novidan lukion Luonnontieteiden kenttäkurssi toteutui tällä viikolla Seilin saarella auringon helliessä.

Kenttätutkimuksen menetelmät sekä merentutkimuksen periaatteet tulivat tutuiksi.

Novidan perinteinen salibandyn lukuvuoden lopputurnaus pidettiin muutamien koronavuosien tauon jälkeen jälleen Turun Leaf Areenalla.

Turussa oli oppilasjoukkueet Liedosta, Uudestakaupungista, Loimaan lukiosta sekä ammatillisen puolen oppilasjoukkue Loimaalta. Mukana oli myös henkilökunnan joukkue, jossa oli pelaajia kaikista järjestäjä kunnista eli Loimaalta, Ukista ja Liedosta.

Turnauksessa kaikki joukkueet pelasivat kertaalleen toisiaan vastaan 20 min pelit. Rehtien ja tiukkojen otteluiden jälkeen taitavimmaksi osoittautui Uudenkaupungin oppilasjoukkue, joka ei menettänyt turnauksessa pistettäkään ja näin ollen ottivat ansaitusti kultamitalit sekä “Pojan” eli kiertopokaalin haltuunsa seuraavaksi lukuvuodeksi. Toiseksi sähläsi henkilökunnan joukkue ja pronssille sijoittui Loimaan ammattilisen puolen joukkue. Onnea mitalisteille. Pelit olivat tiukkoja ja kaikki joukkueet pelasivat hienolla asenteella !

Kiitos kaikille pelaajille hienoista peleistä 🙂

Voittajan on helppo hymyillä. Kultaa Uudenkaupungin joukkueelle.

Hopea ei ole häpeä – henkilökunnan joukkue hopealle.

Pronssia Loimaan ammatillisen puolen joukkueelle.

Yhteiskuvassa kaikki joukkueet: “sano Novida!”