Kuvia ja tapahtumia

Joustavasti omalle polulle -päätöstilaisuus
Maantaina 15.5. Novidan Oma polku -hankkeen Joustavasti omalle polulle -päätöstilaisuudessa Raisiossa esiteltiin kokemuksia ja case- esimerkkejä hankkeista. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Rasekon Joustavasti työhön -hankkeen toimijoiden kanssa.

Kuntaliiton kehittämispäällikkö Maarit Kallio-Savela nosti puheenvuorossaan esiin yhteistyön mahdollisuudet elinvoimapalveluiden, työllisyyspalveluiden ja koulutuspalveluiden kesken kehittämällä yhdessä uusia toimenpiteitä ja ratkaisuja, jotta TE-palvelut 2024-uudistukselle asetetut tavoitteet ja asiakkaiden palvelujen turvaaminen häiriöittä saavutetaan.

Tilaisuus päättyi paneelikeskusteluun, jossa jatkettiin keskustellen mitä toimia on meneillään työllisyyden ja elinvoiman näkökulmasta, miten vastataan kohtaanto-ongelmaan ja miten yhteistyö sujuu. Yhteenvetona paneelin lopuksi todettiin yhteistyön merkityksen tärkeys ja mahdollisuudet jatkuvan oppimisen vahvistamiseksi. Tilaisuuden juonsi TE-palveluiden Eija Erlamo.

Paneeliin osallistuivat: Novidan pedagoginen rehtori Petri Lähde, Varsinais-Suomen TE- palveluiden alkupalveluiden palvelupäällikkö Outi Niemi, Vahteruksen HR Business Partner Petra Karresuo-Siitonen, Uudenkaupungin kuntakokeilun työllisyysohjaaja Johanna Ananin sekä Raision yritys- ja työllisyyspalveluiden johtaja Kimmo Rinne. Paneelin veti Tiina Alkio.

Tilaisuuden avaussanat, tervetuloa! Novida pedagoginen rehtori Petri Lähde ja Raseko johtava rehtori Maria Taipale.

Oma polku- hankkeen Tiina Alkio ja Seija Jylhä sekä Joustavasti työhön -hankkeen Ilona Karilainen ja Eira Lipponen esittelivät hankkeiden aikana tehtyjä pilotteja ja kokemuksia.

Kuntayhtymäjohtaja Antti Virtanen jää eläkkeelle 1.6.2023 alkaen ja on siihen saakka vuosilomalla. Pienimuotoinen kahvitustilaisuus järjestettiin Myllykyläntiellä tiistaina 16.5.

Rak22Uu-ryhmän omia luovia projekteja taide ja luovan ilmaisun tunnilta. Kuvassa linnunpönttöjä, voiveitsiä, kulhoja ja muuta taidetta.