Rehtorit tiedottavat

Muutos Loimaan toimipaikkojen ulko-ovien lukittumiseen
Kaikissa Loimaan toimipaikoissa (Myllykyläntie, Hämeentie, Turuntie) ovet on muutettu sulkeutumaan arkisin klo 15.00. Muutos tehtiin, jotta ovet eivät olisi turhaan avoinna opetuksen päättymisen jälkeen ja houkuttelisi asiattomia ihmisiä tiloihin.

Kaksi poikkeusta edellä sanottuun:
Myllykyläntien pääsisäänkäynnin ovi (hallinnon päädyn sisäänkäynti, yläpihan puolella) lukittuminen klo 16.00 sekä Turuntien sote-puolen ulko-oven lukittuminen klo 16.30.

Lisäksi on muutamia aikaisemmin sovittuja muutoksia edellä kerrottuun pääsääntöön koskien mm. iltaryhmiä sekä Hämeentien ruokalaa. Näiden lukittuminen on jätetty sulkeutumaan, kuten on aiemmin sovittu.

Lisätietoa asiasta antaa rehtori Santtu Palokangas, puh. 040 640 2244

Yleisiä tiedotteita

Novidan uutiskirje
Novidassa on käytössä uutiskirje, joka lähtee lähes kuukausittain yli 4000 vastaanottajalle. Syyskuun uutiskirje julkaistiin 1.9. ja se lähetettiin myös koko Novidan henkilökunnalle.

Uutiskirjeen toimituksessa henkilökunnalle on kuitenkin ilmennyt ongelmia. Mikäli et ole saanut sähköpostiisi viimeisintä uutiskirjettä, voit lukea sen osoitteesta: https://www.emaileri.fi/g/l/352931/0/0/8811/2893/5

Varmistaaksesi uutiskirjeen saannin jatkossa, voit tilata sen sähköpostiisi osoitteesta: https://www.emaileri.fi/forms/novida/

Lisätietoja antavat markkinointikoordinaattorit.

Yhtymähallituksen 29.8.2023 kokouksen pöytäkirja
 Yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirja on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymähallitus yhtymähallituksen esityslistat ja pöytäkirjat. Lisätietoja antaa johtava rehtori Petri Lähde puh. 040 900 1340.

Kuvia ja tapahtumia

Loimaalla juotiin 31.8. kahvit Kari Valtasen ja Jouko Tevasaaren eläköitymisen johdosta. Mukavia eläkepäiviä!

Mari Laihonen lähtee kukat ja eväät kainalossa viettämään ansaittua vapaata. Aktiivisia eläkepäiviä Marille toivottaa Novidan väki.

Kaksi henkilöä seisomassa Novida-liinalla ja onnenpyörällä varustetun pöydän takana.

Novida mukana oppisopimusmessuilla Valtion virastotalolla Turussa 30.8.2023.

Paavo Laaksonen ja Jouko Tevasaari seisovat koulun tiloissa.

Paavo Laaksonen onnitteli Joukoa Loimaan kaupungin puolesta.

Novidan johto tutustui perjantaina 1.9.  Uudenkaupungin toimipaikkaan. Kuva logistiikkaosastolta.

Liedon Innovaatiokampuksen toimijat kokoontuivat 31.8. Vakiotielle keskustelemaan Innovaatiokampuksen eri toimijoiden rooleista ja synergiaeduista.