Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Yhtymähallitus
Kokoontuu tiistaina 25.10. Asialistalla seuraavat asiat
– osavuosisuunnitelma 3/2022
– talousarvioesityksen 2023 ja taloussuunnitelman 2024-25 ensimmäinen käsittely
– organisaatiouudistuksen kolmas käsittely
Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja.

Organisaatiouudistuksen valmistelutyöryhmä
Työryhmä on kokoontunut 29 kertaa ja jokaisesta kokoontumisesta on laadittu muistio. Muistiosivuja on yhteensä 102. Työryhmä kokoontuu seuravan kerran perjantaina 28.10. Jos yhtymähallitus päättää esittää organisaatiouudistusta yhtymävaltuustolle, työryhmä valmistelee yhtymähallitukselle ehdotuksen uudistetun organisaation hallintomalliksi yhtymähallituksen marraskuun kokoukseen. Yhtymävaltuusto käsittelee mahdollisen organisaatiouudistuksen ja hallintosäännön joulukuun 13. päivän kokouksessa.

Toisen asteen koulutuksen kehittämishanke
Valtioneuvoston yleisistunto käsittelee hallituksen esitystä kehittämishankkeeksi tällä viikolla. AMKE on esittänyt, että säädösmuutoksia ei vietäisi eteenpäin tällä hallituskaudella.

WorldSkills Helsinki 2022
Kilpailut pidettiin viikolla 24. Helsinkiin saapui 250 kilpailijaa ja eksperttiä 30:stä eri maasta. Messukeskuksessa pidetyissä kilpailuissa nuoret kilpailivat kauneudenhoidon, hiusmuotoilun, floristiikan sekä muoti- ja vaatetus lajeissa. Helsingin kilpailussa oli mukana kolme suomalaista. Viimeksi WorldSkills kilpailut pidettiin Suomessa vuonna 2005. Kuntayhtymäjohtaja osallistui kilpailujen avaus- ja päätöstilaisuuksiin ja antaa lisätietoja tapahtumasta.

Muoti- ja vaatetus

Hiusmuotoilu

Floristiikka

Kauneudenhoito

Yleisiä tiedotteita

Yhtymähallituksen 25.10.2022 kokouksen esityslista
Yhtymähallituksen kokouksen esityslista on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymähallitus yhtymähallituksen esityslistat ja pöytäkirjat. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450 ja talous- ja hallintojohtaja puh. 040 900 1322.

Kuvia ja tapahtumia

Jorma Hahtokarin pyöreitä vuosia juhlistettiin Uudessakaupungissa onnittelulaulun ja kakkukahvin kera.

Lähihoitajaopiskelijat Loimaalla järjestivät omaishoitajille hemmottelupäivän 12.10.

Reitistöryhmä Novidan BikeMenu -hankkeen ja Matkaviitalan vieraana.

Liedon Vakiotien toimistotilaa.

Liedon Vakiotien luokkahuone

Liedon opiskelijoiden hyvinvointipäivää vietettiin 14.10. Aamupäivä kuunneltiin asiaa ryhmässä toimimisesta, hyvinvoinnista ja tunteista. Iltapäivällä purettiin ylimääräinen energia lautapeleihin, karataan, kiipeilyyn, taekwondoon tai Kangoo jums-kengillä hyppelyyn.

Turvallisuusalan opiskelija Ronja Juopperi WinNovasta tuli suorittamaan Uuteenkaupunkiin työpaikalla järjestettävää koulutusta. Hän on Novidassa kehittämässä turvallisuusasioita 13.10. – 1.12. Ronjan ohjaajana toimii koulutuspäällikkö Mari Laihonen.