Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Yhtymähallitus päätti

  • hyväksyi osavuosisuunnitelman 3/2020
  • aloitti vuoden 2021 talousarvion ensimmäisen käsittelyn ja edellyttää, että talousarvion tulee olla nollatulos tai ylijäämäinen
  • asetti työryhmän valmistelemaan koulutilan sopimusta koskevaa asiaa ja nimesi työryhmän jäseniksi valtuuston puheenjohtaja Eija Maikolan, hallituksen varapuheenjohtaja Olavi Suomisen, Voitto Järvenpään ja Veikko Niittymaan. Työryhmän sihteeriksi kutsuttiin talous- ja hallintojohtaja Jukka Haapala
  • myönsi täyttöluvan sote-alan tuntiopettajan virkasuhteeseen 1.1.2021 alkaen

Taitaja2021-semifinaalit kilpailijoiden omissa oppilaitoksissa
Taitaja2021-semifinaalit on päätetty järjestää uudella tavalla. Opiskelijat osallistuvat semifinaaleihin omissa oppilaitoksissaan, jotta heidän ei koronan takia tarvitse matkustaa oman opiskelupaikkakunnan ulkopuolelle. Semifinaaleiden ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 30.10.2020.

Oppilaitosten tulee varautua järjestämään omien kilpailijoidensa semifinaalit 1.–5.2.2021. Järjestelyistä maksetaan 100 euroa / kilpailija Skills Finlandille, joka järjestää kaikille semifinaaleiden toteutukseen osallistuville koulutusta. Uutta semifinaaleiden toteutusmallia käsitellään lajiohjausryhmäpäivässä 5.11.2020. Seuraa tiedotusta Taitajan ja Skills Finlandin verkkosivuilta. Lisätietoja antaa taitaja-päällikkö Petri Hörkkö, 050 523 9696, petri.horkko@skillsfinland.fi

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Novidan osallistujat Taitaja2021-semifinaaleihin
Novidasta Taitaja2021-semifinaaliin on ilmoittautunut ennätykselliset 28 kilpailijaa ja 13 valmentajaopettajaa. Semifinaalit käydään koronan takia tällä kertaa kilpailijoiden omissa oppilaitoksissa viikolla 5. Novidan joukkueenjohtaja Jarno Hellsten tiedottaa valmentajia tulevista semifinaaleista sitä mukaan, kun virallista tietoa saadaan.

Kilpailemaan lähtevät opiskelijat ja valmentajat
Ajoneuvotekniikka: Eemil Hellberg (valmentajana Ari Eerikkilä)
Kuljetuslogistiikka: Veeti Jarpa ja Juuso Kuivamäki (valmentaja Ari Ojala) sekä Rasmus Helminen ja Valtteri Jääskeläinen (valmentaja Jorma Hahtokari)
Asiakaspalvelu ja myynti: Arttu Kopsa ja Henri Rantala (valmentaja Kati Jalo)
Kauneudenhoito: Vera Kuusinen, Pinja Ovaska ja Mona Toivonen (valmentaja Katja Kangasvieri)
Lähihoitaja: Emmi Hyötylä (valmentaja Marika Leppänen)
Putkiasennus: Onni-Jaakko Knuutila ja Topi Nieminen (valmentaja Kari Valtanen)
Sähköasennus: Niko Lundqvist ja Onni Lehtonen (valmentaja Jarno Hellsten) sekä Aimo Rantasuo, Valtteri Vilola ja Artturi Ääritalo (valmentaja Mika Kortelainen)
Talonrakentaminen: Akseli Uusitalo (valmentaja Esa Mäki) ja Jonny Kärkäinen (valmentaja Tommi Valtonen)
Kokki (parilaji): Annika Saarinen ja Sonja Pohjonen sekä Niko Haavisto ja Ville Välitalo (valmentaja Lasse Alisaari) sekä Niko Aho ja Nadja Metsälä sekä Venla Hannula ja Ronja Kaupinsalo (valmentaja Hannu Salo)
Onnea tuleviin kilpailuihin kaikille kilpailijoille ja valmentajille tuleviin semifinaaleihin!
Lisätietoa asiasta antavat Novidan Taitaja-tiimi Jarno Hellsten, Katja Kangasvieri ja Jorma Hahtokari.

Yleisiä tiedotteita

Yhtymähallituksen 27.10.2020 kokouksen pöytäkirja
Yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirja on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko yhtymähallituksen pöytäkirjat. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450 ja talous- ja hallintojohtaja puh. 040 900 1322.

Kuvia ja tapahtumia

Loimaan auto-osaston opiskelijoilla on käytössä nykyaikaiset korjaamotilat.

Keskusvarastonhoitaja Marko Koiviston toimipiste ja varasto ovat Loimaalla Myllykyläntiellä ja Marko huolehtii mm. keskitetysti Novidan tietyistä yhteishankinnoista.

Teemu Väisänen (aut19) ottaa vastaan Loimaan auto-osaston asiakkaita juuri käyttöön otetussa, asianmukaisessa töiden vastaanottotilassa.