Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Hallintosääntö
Organisaatiouudistusta valmistellut virkamiestyöryhmä on valmistellut 1.8.2023 voimaan tulevaa hallintosääntöä, joka vastaa uutta organisaatiota. Yhtymähallitus päättää hallintosäännöstä marraskuun kokouksessa ja yhtymävaltuusto joulukuun kokouksessa. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja.

Yhteistyötoimikunta
Kokoontuu keskiviikkona 16.11. Aiheena on kuntayhtymän organisaatiouudistus ja siihen liittyvät virat sekä hallintosääntö. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja.

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Myllykyläntien opinto-ohjaus
Opinto-ohjaaja Sari Jalonen on virkavapaalla 14.11.2022 alkaen toistaiseksi. Myllykyläntien opinto-ohjaajan sijaisena toimii koulutuspäällikkö Kari Valtanen. Kari päivystää mahdollisuuksiensa mukaan opinto-ohjaajan työhuoneessa. Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Kari Valtanen puh. 040 900 1295 ja apulaisrehtori Jouko Tevasaari puh. 040 900 1282.

Novidan uudet ylioppilaat
Syksyllä 2022 ylioppilaiksi valmistuu ainakin yhdeksän kokelasta. Heistä kaksi on suorittanut kaksoistutkinnon eli valmistunut myös ammattiin.

Kallio Aino
Kuusisto Celeste
Levomäki Lauri
Mäkelä Aada
Mörsky Ilari
Putro Peetu (kaksoistutkinto Uki)
Riikonen Siiri
Tepponen Emma
Teräntö Pekka (kaksoistutkinto Loimaa)

Lisäksi neljällä kokelaalla on ylioppilastutkinto valmis ja heillä on mahdollisuus valmistua ylioppilaiksi, mikäli he saavat lukio-opinnot valmiiksi syksyn aikana. Syksyn ylioppilasjuhla Loimaalla pidetään maanantaina 5.12. lukion juhlasalissa. Onnea uusille ylioppilaille!

Yleisiä tiedotteita

Taitaja9-aluekisat Loimaalla Myllykyläntiellä 24.11.2022
Novida järjestää tänä vuonna Varsinais-Suomen Taitaja9-aluekilpailut. Viimeksi kisat on järjestetty Novidassa vuonna 2015. Kaiken kaikkiaan 36 paikalliskisoista jatkoon päässyttä joukkuetta Varsinais-Suomen yläkouluista kokoontuvat Loimaalle kisaamaan paikoista valtakunnalliseen finaaliin Espooseen toukokuussa.

Tapahtuma alkaa Myllykyläntiellä klo 8.00 ja päättyy noin klo 16.00. Taitaja-kisoille on varattu alapihan parkkipaikka, joten henkilökunnan autot tulisi jättää yläparkkiin tai koulun taakse. Busseille on myös varattu tila koulun takaa.

Tapahtumaa on järjestämässä eri alojen opiskelijoita, opettajia ja ohjaajia. Valitettavasti tilanpuutteen vuoksi, tapahtumaan ei mahdu yleisöä. Finaalia voit seurata live-lähetyksenä Novidan nettisivuilla julkaistavan linkin kautta. Lisätietoa tapahtumasta antavat Kati Jalo, puh. 040 900 1333, kati.jalo@novida.fi ja Jorma Mörsky, puh. 044 090 1216, jorma.morsky@novida.fi

Kuvia ja tapahtumia

Liedon Vakiotien viihtyisät toimistotilat on otettu käyttöön. Tiloissa työskentelevät mm. työelämäpalveluiden, hankkeiden ja laatutyön henkilökuntaa. Novidan kyltit ja opasteet asennetaan loppuvuoden aikana. Kuvassa hankekoordinaattori Annika Lehto ja apulaisrehtori Juha Jokinen. Toimitilan osoite on Vakiotie 4B, 21420.

Turuntie sai viime perjantaina vahvistuksekseen ahkeran ja reippaan TET-harjoittelijan Helmin.