Rehtorit tiedottavat

Arviointi- ja seurantatyöryhmä tiedottaa
Arviointi- ja seurantaryhmä on kokoontunut jälleen 8.11.2023. Ryhmän puheenjohtajana toimii Timo Kulmala ja sen muut jäsenet ovat: Santtu Palokangas, Suvi Laurikkala, Sanni Kouki, Sanna Rämö, Esa Mustalahti, Arja Ääri ja pääluottamusmies Tero Aaltonen. Mukana kokouksessa olivat myös koulutuspäälliköt sekä Eveliina Hyytiä.

Käsiteltävinä asioina olivat Loimaan työaikakokeilun kokemukset, työaikasuunnitelmien kuluvan ja tulevan vuoden tilannekartoitus, työajan seurannan vaikutus palkkaan ja sitomattoman työajan kirjaamiseen sekä resurssointiin liittyvät kysymykset.

Kokouksen keskustelu oli hyvää ja yhteisesti sovittiin muun muassa siitä, että ajankohtaisinfojen varaukset tehdään ensi kalenterivuonna opettajille valmiiksi työjärjestyksiin. Loimaalla tarkennetaan asiaa vielä myöhemmin.

Seuraavassa kokouksessa 29.11.2023 työryhmän tavoitteena on päivittää voimassa olevaa Novidan soveltamisohjetta.

Tässä linkki vuoden 2023 Arviointi- ja seurantaryhmän muistioihin: Arviointi- ja seurantatyöryhmän muistiot vuodelta 2023
Kaikki työryhmän muistiot menneiltä vuosilta löytyvät intrasta.
Lisätietoa päätöksistä ja työryhmän toiminnasta saa ryhmän jäseniltä.

Päälliköt tiedottavat

Novidan verkkopedagoginen käsikirja
https://ims.lskky.fi/servlet/doc/629/approved/file

Kuvia ja tapahtumia

Opettaja Maija Marjasto jäi ansaituille eläkepäiville Loimaan ravintola- ja cateringalalata.

Kebabeläimet (Tuomas, Joonas ja Aleksi) Somerolta voittivat Loimaan Taitaja9-paikalliskilpailut.

Jouko Lautaoja ja Lauri Lindblom esittelivät eNovidan materiaalien kautta kertyvää oppimisanalytiikkaa sekä ns. puhuvaa päätä.

Perjantaina piknik-risteilyllä pääpuhujana toimi Haaga-Helian lehtori Katja Wirenius, joka luennoi tekoälyn ottamisesta haltuun tukiälyksi.

Petri Järvinen piti mukavan luennon hyvinvointihetkestä, Riitta Mäki ohjasi tehtävän tiimoille. Apuna Santtu Palomäki ja Pauli Kairihtala.