Johtava rehtori tiedottaa

Novidan opiskelijoita Taitaja 2024 semifinaaleissa
Vuoden 2024 Taitaja-kilpailut järjestetään Kuopiossa ensi vuoden toukokuussa. Sinne pääsemiseksi opiskelijoiden pitää selvittää tiensä semifinaaleista, jotka järjestetään tammi-helmikuun vaihteessa. Novidalaisia opiskelijoita on mukavasti ilmoittautunut osallistujiksi semifinaaleihin, jotka järjestetään eri puolilla Suomea. Alla lista kisaajistamme (32 opiskelijaa):

Loimaa:
Kauneudenhoito 4 opiskelijaa
Asiakaspalvelu ja myynti 1 opiskelija
Taloushallinto 3 opiskelijaa
Lähihoitaja 1 opiskelija
Kokki 1 pari (2 opiskelijaa)
Hiusmuotoilu 2 opiskelijaa
Kuljetuslogistiikka 4 opiskelijaa
Sähköasennus 3 opiskelijaa

Lieto:
Sähköasennus 3 opiskelijaa

Uusikaupunki:
Ajoneuvotekniikka 3 opiskelijaa
Kuljetuslogistiikka 2 opiskelijaa
Sähköasennus 4 opiskelijaa

Lisätietoa antaa Taitaja-tiimimme joukkueenjohtaja Paula Kauti

Rehtorit tiedottavat

Ajankohtaisinfot
Ajoittain tulee kyselyitä Teams-linkeistä ajankohtaisinfon etänä seuraamista varten. Rehtorit ovat päättäneet, että emme jaa linkkejä, koska haluamme kannustaa opetushenkilöstöä tulemaan paikan päälle seuraamaan ja osallistumaan tilaisuuteen.

Loimaalla, Myllykyläntiellä auditorion aulassa on kahvitarjoilu tulevien ajankohtaisinfojen yhteydessä, alkaen klo 13.30. Tämä on samalla Myllykyläntien kuukausittaisen tyhy-kahvituksen ajankohta.

Tulevat ajankohtainfojen ajankohdat vuoden 2023 aikana ovat: maanantaina 20.11. ja 18.12. klo 14-16. Vuoden 2024 infojen ajankohdat julkaistaan, kun ne on saatu sovittua.

Päälliköt tiedottavat

Työhyvinvointikysely
Kuntayhtymän henkilöstön työhyvinvointikyselyyn voi vastata 20.11.2023 – 1.12.2023. Kyselyyn vastataan työsähköpostiin lähetetystä linkistä.
Jos kysymys ei koske vastaajaa, siihen voi jättää vastaamatta. Kyselyssä on myös mahdollisuus muutamassa kohdassa sanallisesti täydentää vastausta. Näillä kohdilla pyritään löytämään kehittämiskelpoisia ideoita työhyvinvoinnin parantamiseksi.
Lisätietoja antaa työsuojelupäällikkö Juha Skyttälä puh. 040 900 1335

Kuvia ja tapahtumia

Uudenkaupungin toimipaikan opettajat Tiina Wikman (prosessiteollisuus), Jari Heino (kone- ja tuotantotekniikka) ja Juha Laine (liikunta) viettivät viikon 45 tutustumassa ammatilliseen oppilaitokseen Espanjassa, Almendralejon kaupungissa. Viikon aikana he tutustuivat I.E.S Santiago Apostolin oppilaitoksen toimintatapoihin sekä tekivät yritysvierailuja. He pääsivät myös tapaamaan prosessialan opiskelijaa Nanna Pietikäistä, joka on kansainvälisessä työssäoppimisessa viiniviljelmällä.

Prosessialan opiskelija Nanna Pietikäinen Uudestakaupungista on työssäoppimisjaksolla Almendralejossa, Espanjassa 9.10.-30.11. Hän työskentelee kahdeksan viikon ajan espanjalaisella viinitilalla “Bodegas Periane” ja suorittaa myös näytön työssäoppimisjaksonsa aikana.