Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Yhtymähallitus päätti
– hyväksyi hallintosäännön muutoksen 1.8.2023 alkaen ja esittää sitä yhtymävaltuuston päätettäväksi
– hyväksyi esitetyt uudet virat ja lakkauttaa esitetyt virat
– esittää yhtymävaltuustolle johtavaan rehtorin viran perustamista ja kuntayhtymäjohtajan viran lakkauttamista 1.8.2023 alkaen
Edellä tehdyt päätökset sillä ehdolla, että yhtymävaltuusto hyväksyy 13.12. kokouksessa kuntayhtymän organisaatiouudistuksen.
– myönsi täyttöluvat esitettyihin opettajan virkasuhteisiin.
Pöytäkirja on kokonaisuudessaan luettavissa kuntayhtymän www-sivuilta. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja.

Yhtymävaltuusto 13.12.
Päättää mm.
– vuoden 2022 talousarvion muutoksista
– vuoden 2023 talousarviosta ja taloussuunnitelmasta 2024-2025
– organisaatiouudistuksesta 1.8.2023
– hallintosäännön muutoksista 1.8.2023
– kuntayhtymäjohtajan viran lakkauttamisesta ja johtavan rehtorin viran perustamisesta 1.8.2023
– yhtymähallituksen jäsenen erosta ja uuden valinnasta

Hyvää itsenäisyyspäivää

Yleisiä tiedotteita

Hyvinvointialueiden vaikutus Novidaan
Uudet hyvinvointialueet aloittavat 1.1.2023. Tämä on otettava huomioon sekä voimassa olevissa että uusissa koulutus- ja oppisopimuksissa, jotta työelämäpalautteet lähtevät oikeaan organisaatioon ja oikeille henkilöille.

Työelämäpalaute kerätään siltä organisaatiolta, joka on sopimusosapuoli työpaikkajakson päättymispäivänä.

  • Jos opiskelijan työpaikka vaihtuu 1.1.2023 aloittavaksi hyvinvointialueeksi ja HOKS:ssa sovittu osaamisen hankkimisen jakso päättyy 1.1.2023 tai sen jälkeen, sopimukselle/eHOKS:iin päivitetään hyvinvointialueen mukaiset tiedot hyvissä ajoin ennen työpaikkajakson päättymispäivää.
  • Työpaikkajakso ei voi päättyä hyvinvointialueelle ennen 1.1.2023.
  • Osaamisen hankkimisen alkamispäivä hyvinvointialueen työpaikalla voi olla ennen 1.1.2023.

Hyvinvointialueet koskevat lähinnä kaupunkien ja kuntien sosiaalipuolen ja pelastuslaitoksen työssäoppimispaikkoja ja työpaikkaohjaajia. Jotta pystymme ennakoimaan työpaikkajaksojen päivittämisen, hyvinvointialueiden työpaikat ja työpaikkaohjaajat tulee ilmoittaa Novidan arkistonhoitaja Saijalle Rinteelle mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Primus-ryhmä.

Taitaja2023
Semifinaaleihin lähtee Novidasta 18 opiskelijaa. Semifinaalit järjestetään eri ammatillisissa oppilaitoksissa tammi-helmikuun vaihteessa 30.1.-3.2.2023. Lajikohtaiset tiedot julkaistaan taitaja2023.fi-sivuilla joulukuun puoleen väliin mennessä. Novidasta kilpailuun osallistutaan seuraavilta aloilta.
Loimaalta kauneudenhoitoala, hiusmuotoilu, sähköasennus, kuljetuslogistiikka, kokki ja lähihoitaja. Uudestakaupungista kuljetuslogistiikka. Liedosta sähköasennus ja hyvinvointiteknologia. Lisätietoja antavat koulutuspäälliköt ja valmennuksesta vastaavat opettajat.

Yhtymähallituksen 29.11.2022 kokouksen pöytäkirja
Yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirja on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymähallitus yhtymähallituksen esityslistat ja pöytäkirjat. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450 ja talous- ja hallintojohtaja puh. 040 900 1322.

Kuvia ja tapahtumia

LIedon soteopiskelijat kävivät 29.11. tutustumassa Turun AMK:n Kunnonkotiin.

Kunnonkodissa on erilaisia kotikuntoutuksen oppimisympäristöjä.

Lukiolla oli vieraana tietotekniikka- ja media-alan opiskelijaryhmä Itävallan Pergistä. Ryhmä vieraili myös Turuntiellä tutustumassa suomalaiseen ammatilliseen koulutukseen.

Maanantaina 28.11. opiskelijat ja henkilökunta saivat mahdollisuuden esittää näkemyksiään nykykoulusta Novidan Loimaan lukiolla vierailleelle eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsenelle kansanedustaja Ville Valkoselle.