Talous- ja hallintojohtaja tiedottaa

Yhtymähallitus päätti

  • hyväksyä vuoden 2023 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet. Täytäntöönpano-ohjeissa on mainittu mm. viranhaltijoiden hankintarajat ja laskujen hyväksymisoikeudet.
  • palveluista perittävistä maksuista
  • edustajien nimeämisestä Lounais-Suomen Koulutus Oy:n edustajiksi varsinaiseen yhtiökokoukseen 2023
  • yhtymävaltuuston päätösten toimeenpanosta
  • opintosihteerin täyttöluvasta

 Yhtymähallituksen 24.1.2023 kokouksen pöytäkirja
Yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirja on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymähallitus yhtymähallituksen esityslistat ja pöytäkirjat. Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja puh. 040 900 1322.

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Opiskeluhuoltoon muutoksia hyvinvointialueille siirryttyä
Vuodenvaihde ja hyvinvointialueille siirtyminen aiheutti koulutuksenjärjestäjien opiskeluhuoltoon muutostarpeita. Aikaisemmin kaupunkien järjestämät opiskeluhuoltopalvelut, eli kuraattori-, psykologi- ja terveydenhoitajapalvelut siirtyivät hyvinvointialueiden järjestettäviksi. Palvelut sinänsä jatkuvat entisenlaisina, toimijoiden sähköpostista huomaa ehkä parhaiten tuon muutoksen. Heidän sähköpostiosoitteensa loppuosa on varha.fi. Novida myös sallii Varhaan siirtyneille henkilöille Wilma-oikeudet opiskelijapalveluiden toimivuuden takaamiseksi tarkoin määrätyin rajoituksin.

Kevään aikana on koulutuksenjärjestäjien päivitettävä omat opiskeluhuoltosuunnitelmansa, jonka jälkeen hyvinvointialue laatii ne huomioon ottaen omansa palveluiden takaamiseksi. Tästä linkistä voit lukea asiasta lisää.

Lisätietoa asiasta saa pedagogiselta rehtorilta sekä muulta opiskeluhuollon väeltä

Logistiikan Taitaja2023-semifinaalit Loimaalla Hämeentien toimipisteessä 31.1.-1.2.2023
Logistiikan neljästä Taitaja2023-semifinaalista järjestetään Loimaalla Hämeentien toimipisteessä 31.1. – 1.2.2023. Semifinaalitehtävät perustuvat logistiikan perustutkintoon. Tehtävissä testataan teoriatiedon hallinnan, kuorman varmistuksen ja trukin käytön osaamista.

Semifinaaliin Loimaalla osallistuu 12 kilpailijaa, joista kahdelle parhaalle kilpailusuoritukselle aukeaa tie Taitaja2023-loppukilpailuun Espooseen 8. – 11.5.2023. https://taitaja2023.fi/fi/

Lisätietoja antaa Ari Ojala puh. 044 090 1313.

Kuvia ja tapahtumia

Sähkö- ja automaatioalan opettajan Heikki Marjamäen 60-vuotispäivää juhlistettiin kakkukahvien merkeissä Myllykyläntiellä

Ugin toimipaikan Työhön! -rekrymessut torstaina 26.1. keräsivät runsaasti työnhakijoita paikalle. Novidan ständillä kuvassa Anne, Aleksi, Laura ja Jari.

Koulutuspäällikkö Suvi Laurikkalan pyöreitä vuosia juhlittiin Uudessakaupungissa tiistaina.

Novida esitteli toimintaansa 26.1.2023 Huittisten kaupungin järjestämässä Häppeninki – koulutus- ja rekrytapahtumassa. Kuvassa vasemmalta Sini Mattila hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelija sekä opettajat Katja Hakala Tuva, Rilja Lindén liiketoiminta, Heidi Haapaniemi-Kahala ja Kirsi Mäki sosiaali- ja terveysala.