Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

Yhtymähallitus 22.2.
– vuoden 2021 tilinpäätöksen alustavat tiedot
– syksyn 2021 tyhy-kyselyn kuntayhtymätason tulokset ja kehittämistoimenpiteet
– Loimaan Turuntien toimipisteen piha-alueen saneerausurakka
– täyttölupaesitys Novidan työelämäpalveluiden koulutussihteerin palvelussuhteeseen toistaiseksi
– täyttölupa osa-aikaisen laitoshoitajan palvelussuhteeseen toistaiseksi

Tarkastuslautakunta
Kokoontuu torstaina 24.2.

Korona
Huoltajien taholta on tullut toivomus, että Novida ohjeistaisi, kuinka opiskelijan tulee toimia, jos hänen kotonaan on sairastunut koronaan henkilö. Laadimme ja toimitamme huoltajille asiasta ohjeen. Lisätietoja antavat rehtorit.
Huoltovarmuuskeskuksen tilaamat koronan kotitestit jaetaan kuntiin. Loimaan kaupunki toimittaa alkuviikosta kotitestit Novidan Loimaan toimipaikkaan, josta testit jaetaan opiskelijoille ja henkilökunnalle. Uudenkaupungin ja Liedon osalta emme vielä ole saaneet tietoa kotitestien saapumisesta ja jakamisesta Novidaan. Lisätietoja antavat rehtorit.

Hyvää talvilomaa opiskelijoille ja henkilökunnalle
Viikon 8 suurin osa Novidan väestä viettää talvilomaa.

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Tilannekatsaus työelämäpalautteesta
Opetushallituksen valtakunnallinen työelämäpalautejärjestelmä otettiin käyttöön 1.7.2021. Työelämäpalaute koostuu kahdesta kyselystä: työpaikkaohjaajille suunnattu kysely ja työpaikkojen vastuuhenkilöille suunnattu kysely.

Heinäkuusta 2021 alkaen meille on kertynyt työpaikkaohjaajien palautetta. Työpaikkaohjaajat arvioivat arjen yhteistyön sujumista. Kyselyt työpaikkaohjaajille lähtevät aina kuun 1. ja 16. päivä. Kyselyt lähetetään työpaikoille, joilla on edeltävän, noin kahden viikon aikajaksolla päättynyt top-jaksoja. Vastauslinkki lähetetään automaattisesti vastuulliselle työpaikkaohjaajalle sähköpostilla ja tekstiviestillä. Työpaikkaohjaajalla on 30 päivää aikaa antaa palautetta.

Työpaikkakyselyn kohderyhmää ovat työpaikkojen vastuuhenkilöt. He arvioivat laajemmin yhteistyötä Novidan kanssa. Kysely lähetettiin ensimmäisen kerran 31.1.2022. Lähettämistä varten kirjattiin tai päivitettiin liki 400 työpaikan yhteyshenkilön yhteystiedot. Kiitos urakkaan osallistuneille. Lähetimme kyselyn onnistuneesti 390 henkilölle. Vastausaikaa työpaikkakyselyssä on 28.2. saakka. Tästä löytyy kooste tämänhetkisestä palautteesta ja vastausaktiivisuudesta molempien kyselyjen osalta.

Työelämäpalauteprosessia on kehitetty Oph:n rahoittamassa Kohti huippulaatua Lännessä -hankkeessa.
Lisätietoja antaa työelämäkoordinaattori Outi Vauhkonen puh. 040 7570 666, outi.vauhkonen@novida.fi

Yleisiä tiedotteita

Kakuli lunasti Novidan paikan valtakunnalliseen Taitaja9-finaaliinKoronatilanteen vuoksi Taitaja9-paikallis- ja aluekilpailut pelattiin viime vuoden tapaan virtuaalisesti. Pelinä toimi tällä kertaa pakohuoneen tyylinen peli, johon osallistui huikea määrä joukkueita. Noin 3450 joukkueesta 36 parasta tiimiä selvitti tiensä finaaleihin.

Varsinais-Suomen viiden paikan kiintiöstä Novida sai yhden paikan Porissa toukokuussa järjestettävään finaaliin. Paikan lunasti pelin parhaiten selvittänyt joukkue Kakuli Hirvikosken yhtenäiskoulusta Loimaalta. Novida toivottaa Kakulille onnea ja menestystä kevään finaaliin. Lisätietoja antaa Päivi Vihe, paivi.vihe@novida.fi.

Taitaja-kisakokemus kasvattaa osaamista
Kyselyn mukaan kilpailuun osallistuneet kokevat ammattitaidon kasvaneen kilpailun myötä.

Kuvia ja tapahtumia

Loimaalla juhlittiin taloushallinnon opettaja Rilja Lindénin pyöreitä vuosia kakkukahvien merkeissä.

Yhdessä erilaiset – Lähihoitajaryhmän (SOS20ALo) tuotoksia Taiteen ja luovan ilmaisun kurssilta on nähtävillä Turuntien ruokalan viereisessä aulassa.