Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Kaisa Yli-Tuomola aloitti mielenterveys- ja hyvinvointiosaajan asiantuntijana.

Novida on saanut valtion erityisavustuksen yhteisöllisen opiskeluhuollon vahvistamiseen ja kehittämiseen
Novidaan palkataan vuoden 2023 ajaksi kaksi mielenterveys- ja hyvinvointiosaamisen asiantuntijaa. Työskentelyn tavoitteena on opiskelijoiden mielenterveyden tukeminen yhteisöllistä opiskeluhuoltoa ja ennaltaehkäisevää työtä kehittämällä. Asiantuntijat toimivat oppilaitosyhteisössä arjen tukena.

Loimaalla työssä aloitti 7.2. sosionomi Kaisa Yli-Tuomola. Kaisan työhuone sijaitsee Myllykyläntiellä, mutta hän työskentelee kaikissa Loimaan toimipisteissä, myös lukiossa. Uudenkaupungin ja Liedon toimija palkataan myöhemmin.

Korkeakouluopiskelijoiden vierailupäivä Uudessakaupungissa
Viime vuonna ensimmäistä kertaa vietetty korkeakouluopiskelijoiden vierailupäivä sai jatkoa 9.2., kun 47 korkeakouluopiskelijaa vieraili tutustumassa Uuteenkaupunkiin ja alueen yrityksiin. Vierailupäivään osallistui opiskelijoita Turun amkista, SAMKista sekä Turun yliopistosta.

Päivä alkoi yritysvierailulla Yaralla. Lounaan jälkeen Vahterus, Valmet Automotive, Yara, Munax, Novoplastik, Nordic Soya, Lounaisrannikon OP, VSV, Telesilta, Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta, PK-Puu, Inlisol, Ukipolis, Uudenkaupungin kauppakamariosasto sekä Uudenkaupungin kaupunki esittäytyivät opiskelijoille Novidan B-rakennuksen aulassa. Päivä sai paljon positiivista palautetta niin opiskelijoilta kuin yrityksiltäkin.

Amk-opiskelijoiden vierailupäivän järjestäminen on osa Seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistäminen (AKKE) -hankkeen toimenpiteitä. Novidan lisäksi päivän järjestelyissä olivat mukana Uudenkaupungin kaupunki, Turun amk, Uudenkaupungin kauppakamariosasto ja Ukipolis.

Päälliköt tiedottavat

Taitaja2023-kisojen finalistit Novidasta

Kauneudenhoitoala, Angelika Niit (Loimaa)
Hiusmuotoilu, Janna Kajala (Loimaa)
Sähköasennus, Jesse Ylenius (Loimaa), Ossi Merinen (Lieto) ja Nuutti Kojo (Lieto)
Hyvinvointiteknologia, Jenni Rantio (Lieto) ja Terhi Tammi (Lieto)
Kuljetuslogistiikka, Aku Huttunen (Loimaa)

Kuvia ja tapahtumia

Novidassa vietettiin perjantaina 10.2. 112-päivää, jossa hybridiluennoitsijana toimi Petri Salminen.

Jonna Ylenius aloitti sähköalan ammatillisena ohjaajana Loimaalla.