Talous- ja hallintojohtaja tiedottaa

Yhtymähallituksen kokous 28.2.
Käsiteltäviä asioita ovat

  • vuoden 2022 tilinpäätöksen alustavat tiedot
  • uusien virkojen kelpoisuusvaatimukset ja tehtäväkohtaiset palkat
  • Loimaan Turuntien toimipisteen piha-alueiden peruskorjauksen urakoitsijan valinta
  • Uudenkaupungin toimipisteen B-rakennuksen vesijohtojen ja viemäriputkien saneerauksen sekä valaistuksen uusimistyön urakoitsijan valinta.

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

KV-toimintaa
Novidassa on vierailulla ryhmä saksalaisia opettajia Hildesheimista (Walter-Gropius-Schule) 28.2.-3.3.  Viiden opettajan ryhmä vierailee tiistaina 28.2. Myllykyläntiellä, keskiviikkona 1.3. Uudessakaupungissa, torstaina 2.3. Turuntiellä ja perjantaina 3.3. Hämeentiellä. Lisätietoja aiheesta antaa kv-koordinaattori Josefiina Rausmaa (josefiina.rausmaa@novida.fi, 044 090 1326).

Päälliköt tiedottavat

Tietovarannon käyttöönotto etenee
Novidan Intranetin vasemman reunan valikkoon on lisätty uusi Tietovaranto-linkki. Tietovarantoon kootaan eri järjestelmistä koostettavia näkymiä opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä johdon avuksi.

Tällä hetkellä Tietovaranto-linkin aukaisemalla pääsee katsomaan

  • opiskelijakohtaista tietoa mm. suoritetuista opinnoista, HOKS:n päivityksistä ja poissaoloista. Tiedot kertyvät Wilman ja Primuksen merkinnöistä. Oikeudet tietojen katseluun ovat samat kuin Wilmassa, ja tarvittavat muutokset toteuttaa Primus-ryhmä. Ks. Opiskelijatiedot-välilehti.
  • valtakunnallisten opiskelija-, työpaikkaohjaaja- ja työpaikkapalautteiden tulokset toimipaikoittain ja aloittain valitun suodatuksen mukaisesti. Nämä löytyvät Raportit-välilehdeltä.

Tietovarantoa kehitetään tämän vuoden aikana Tietojohtamisen hankkeessa. Hankkeessa tullaan toteuttamaan myös Intranetin rakenteen uudistaminen. OKM:n vuoden 2022 ammatillisen koulutuksen strategiarahoitukseen kuuluvan verkostohankkeen koordinaattorina toimii Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia. Novidan hankebudjetti on 68 000 €.

Lisätietoa: laatupäällikkö Anne Mähönen, koulutuspäälliköt, Primus-ryhmä.

Yleisiä tiedotteita

Yhtymähallituksen 28.2.2023 kokouksen esityslista
Yhtymähallituksen kokouksen esityslista on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymähallitus yhtymähallituksen esityslistat ja pöytäkirjat. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450 ja talous- ja hallintojohtaja puh. 040 900 1322.

Kuvia ja tapahtumia

Turuntiellä vietettiin ystävänpäivää mummon etsinnän, shakin peluun, ystävänpäiväkorttien teon, kaverikuvauksen ja biljardin peluun merkeissä.

Kauneudenhoitoalan opettajan Päivi Koskelin-Luhtalan pyöreitä vuosia juhlittiin Myllykyläntiellä.