Paikkakunnat

  • Loimaa (Myllykyläntie)
  • Uusikaupunki

Kenelle

Ruoan valmistuksesta ja asiakaspalvelusta kiinnostuneille.

Työpaikat

Kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt ja juhlapalveluyritykset.

Tutkinnon rakenne

Kokki
Pakolliset tutkinnon osat

  • ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)
  • lounasruokien valmistus (40 osp)
  • annosruokien valmistus (25 osp)

Valinnaisia tutkinnon osia 60 osp.

Tarjoilija
pakolliset tutkinnon osat

  • ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)
  • asiakaspalvelu ja myynti (25 osp)
  • annosruokien ja juomien tarjoilu (40 osp)

valinnaisia tutkinnon osia 60 osp.

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ePerusteet

Kustannukset

1.1.2021 jälkeen peruskoulunsa päättäneille opiskelu on maksutonta.

Lisätietoja antavat

koulutuspäälliköt:
Loimaa: satu.kaurala@novida.fi tai puh. 044 090 1214
Uusikaupunki: suvi.laurikkala@novida.fi tai puh. 050 376 1046

Opinto-ohjaajat:
Loimaa: sari.jalonen@novida.fi tai puh. 040 900 1587
Uusikaupunki: paivi.tanner@novida.fi tai puh. 044 733 6613

Kokki

Kokki työskentelee ruoanvalmistuksessa ja asiakaspalvelussa.

Kokki opiskelee mm.

  • ruoanvalmistusta ja leivontaa
  • ruokien esillelaittoa annoksina, linjastoihin ja buffet-pöytiin
  • erityisruokavalioita ja ravitsemusta
  • elintarvikkeiden ja raaka-aineiden tuntemista ja käsittelyä
  • suomalaista ja kansainvälistä ruoka- ja tapakulttuuria


Jatkuva haku Loimaalle
Jatkuva haku Uuteenkaupunkiin






Novidassa voit osallistua myös Taitaja-valmennukseen.