Paikkakunnat

  • Loimaa
  • Uusikaupunki

Kenelle

Ruoan valmistuksesta ja asiakaspalvelusta kiinnostuneille.

Työllistyminen

Työpaikkoja voivat olla kahvilat, henkilöstöravintolat, ravintolat, cateringalan yritykset, suurkeittiöt ja juhla- ja pitopalveluyritykset sekä lasti- ja matkustajalaivat.

Tutkinnon rakenne

  • pakollinen tutkinnon osa, ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)
  • kaksi osaamisalan pakollista tutkinnon osaa (lounasruokien valmistus 40 osp ja annosruokien valmistus 25 osp)
  • valinnaisia tutkinnon osia 60 osp mm. tilaus- ja juhlaruokien valmistus, suurkeittiön ruokatuotanto ja á la carte -ruoanvalmistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ePerusteet

Lisätietoja

koulutuspäälliköt:
Loimaa: satu.kaurala@novida.fi tai puh. 044 090 1214
Uusikaupunki: suvi.laurikkala@novida.fi tai puh. 050 376 1046

Opinto-ohjaajat:
Loimaa: sari.jalonen@novida.fi tai puh. 040 900 1587
Uusikaupunki: pasi.junttanen@novida.fi tai puh. 044 088 6342

Kokki

Kokkina osaat toimia ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä erilaisissa toimipaikoissa. Kokki palvelee suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita ja pystyy toimimaan eri liikeideoilla toimivissa yrityksissä ja toimipaikoissa majoitus- ja ravitsemispalvelutehtävissä.

Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa myös erikoisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain. Lisäksi kokki hallitsee kansallisen ruokakulttuurin sekä tuntee muiden maiden ruokakulttuureja.

Haku Opintopolun kautta Loimaalle


Haku Opintopolun kautta Uuteenkaupunkiin