Talous- ja hallintojohtaja tiedottaa

Uusien työntekijöiden perehdytystilaisuus
Tilaisuus järjestetään työsuojelupäällikön ja talous- ja hallintojohtajan toimesta perjantaina 26.8.2022 klo 14.15-15.30 Teams-kokouksena. Aiheina kuntayhtymän yleiset asiat, palkanmaksuasiat, kuntayhtymän talous-, työsuojelu- ym. henkilöstöasiaa. Nyt syksyllä aloittaneet tulevat saamaan teams-kutsun sähköpostiinsa, jos kutsua ei ole tullut hyvissä ajoin ennen kokousta, niin yhteys esihenkilöön.

Omat bonus-kortit, hankinnat
Muistutuksena sääntö bonuskorttien käytöstä; Omaa alennuskorttia ei voi käyttää bonusten kerryttämiseen kuntayhtymän hankintoja tehdessä. Lisäksi omien hankintojen kierrättäminen kuntayhtymän kautta on ehdottomasti kielletty. Nämä säännöt on vuosittain päätetty yhtymähallituksen toimesta ja kirjattu talousarvion täytäntöönpano-ohjeisiin.

Rehtorit ja apulaisrehtorit tiedottavat

Novidan puolivuosikatsaus
Novidan toiminnalle asetetaan aina vuodeksi kerrallaan toiminnallisia tavoitteita, joissa pyritään kohdentamaan kehitystoimintaa kulloisiinkin haasteisiin sekä ennakoimaan tulevaa. Liitteenä ovat nuo toiminnalliset tavoitteet sekä kevään aikana tehdyt ja aikaan saadut tulokset (toiminnalliset tavoitteet).

Novidan koulutusalat ovat kouluttaneet oppisopimus sekä työvoimakoulutuksen opiskelijoita alkuvuoden aikana (1.1. – 30.6.) seuraavasti:
Oppisopimuksella on koulutettu yhteensä 33 opiskelijavuotta, joista eniten ovat kouluttaneet sosiaali- ja terveysala Loimaalla 13,13 opv ja Uudenkaupungin 8,78 opv. Työvoimakoulutuksia on järjestetty yhteensä 9,31 opiskelijavuotta. Eniten niistä on koulutettu Uudenkaupungin sosiaali- ja terveysalalla 2,96 opv ja Loimaan vastaavasti 1,48 opv. Ammattitutkinnoista on kertynyt yhteensä 1,64 opiskelijavuotta, joista Sähköalan ammattitutkinnoista Loimaalla on kertynyt 1,07 opv ja Tekstiili- ja muotialan at:stä 0,57 opv.

Lisätietoa asiasta antavat rehtorit ja koulutuspäälliköt

Päälliköt tiedottavat

Uudenkaupungin toimipaikan kiinteistönhoito
Uudenkaupungin toimipaikan kiinteistönhoidon toimija vaihtuu. Ensi viikon tiistaista 16.8.2022 alkaen kiinteistönhoidosta vastaa Kiinteistöhoito Nurmikko.
Vastaavana kiinteistönhoitajana toimii Kiinteistöhoito Nurmikosta Jarkko Nurmikko puh. 040 0825957.
Kiinteistönhoitajana toimii Sami Jäspilä Oy puh. päivystys 044 5204441. Kiinteistönhoitajan numero mahdollisesti tarkentuu.

Loimaan toimipaikoissa Kiinteistöhoito Nurmikko jatkaa entiseen malliin.

Vikailmoitukset pyydämme edelleen laittamaan kotisivun alareunassa olevan ilmoitushallinnan kautta.
Akuuteissa tilanteissa soittamalla.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Ari Kylä-Kause

Yleisiä tiedotteita

Vielä ehdit tilata käyntikortit itsellesi
Tarvitsetko työssäsi Novidan käyntikorttia? Ovatko edelliset jo loppumaisillaan? Tee tilaus viimeistään 17.8. alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja antaa Marko Merikanto puh. 040 900 1339.
Tilaa käyntikortit tästä https://link.webropolsurveys.com/S/DE931AEBDBA1F3BF

Kuvia ja tapahtumia

Marianne Vainio aloitti Loimaan Myllykyläntiellä hius- ja kauneudenhoitoalan ammatillisena ohjaajana.

Merja Kivimäki aloitti Loimaan Hämeentiellä maatalousalan ammatillisena ohjaajana.

Myllykyläntiellä juhlistettiin Lasse Alisaaren 50-vuotispäivää.

Aino Makkonen aloitti lukiossa englannin, espanjan ja ranskan kielten opettajana

Tero Sahla aloitti lukiossa fysiikan ja matematiikan opettajana

Siiri Jumppanen aloitti Loimaan Hämeentiellä logistiikka-alan ammatillisena ohjaajana.

Myllykyläntien aloittavien aloituspäivä, kuvassa Myllykyläntien aloittavien ryhmien vastuuopet esittäytymässä opiskelijoille.

Uudenkaupungin sähköalan opiskelijat oppivat luottamaan kaveriin ryhmäytymisharjoituksissa.

Liedon ykkösvuoden opiskelijoita ryhmäytymässä.