Kuntayhtymäjohtaja tiedottaa

TYHY-toiminnan organisointi
Johtoryhmässä valmistellaan kuntayhtymän TYHY-toiminnan organisointia. Tavoitteena on, että henkilökunnan edustus pystyisi nykyistä paremmin ja suunnitelmallisemmin vaikuttamaan vuoden 2022 toimintaan. Asian valmistelu on vielä kesken, mutta vuoden loppuun mennessä tullaan kertomaan tulevista muutoksista.

Yhtymävaltuuston kokous

Valtuusto kokoontuu tänään tiistaina klo 17.00 pääasiallisesti etänä.

Päälliköt tiedottavat

Novidan Moodle verkko-oppimisympäristö poistuu käytöstä 31.1.2022
Toimipaikkojen WIFI Vieras -verkko poistuu käytöstä ja tilalle on tullut Novidan vierasverkko. Uudessa verkossa käyttäjä tekee verkkoon liittymisen jälkeen oman tunnuksen ja tunnus voimassa 5vrk, jonka jälkeen se on uusittava, jos jatkaa käyttöä. Verkkoa voivat käyttää myös opiskelijat, joilla oma työasema käytössään. Tarkemmat ohjeet tästä. Lisätietoja antaa tietohallintopäällikkö Juha Skyttälä, juha.skyttala@novida.fi, 040 900 1335.

Yleisiä tiedotteita

Yhtymävaltuuston 7.12.2021 kokouksen esityslista
Yhtymävaltuuston kokouksen esityslista on luettavissa Novidan www-sivuilla kohdassa yhtymävaltuuston esityslistat_poytakirjat Koulutuskuntayhtymä/hallinto ja päätöksenteko/yhtymävaltuuston pöytäkirjat ja esityslistat. Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja puh. 040 900 8450.

Liedon tutoropiskelijoiden askartelema joulukalenteri.